|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Maja 16, 2013, 09:13:40 » |
|
Królu, przybywam do kraju! Czy mogę prosić o rozpatrzenie wniosku? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #31 : Maja 16, 2013, 09:24:15 » |
|
W dzień się to załatwia. Rozpatrzywuje pozytywnie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Maja 16, 2013, 09:33:15 » |
|
Nie wie i przybywa pogłębić swą wiedzę o kraju:) Czy powitanie jest potrzebne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #35 : Lipca 13, 2013, 01:14:49 » |
|
Wnoszę o rejestrację herbu "Wpyeryod" ze względu kolejnej zmiany mej nazwy wyświetlanej. Herb nie jest przezroczysty, gdyż jest wykonany w innym generatorze. 
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Lipca 17, 2013, 07:19:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #37 : Lipca 17, 2013, 07:48:33 » |
|
Nie znam tutejszego prawa ale czy można się starać o podwójne obywatelstwo?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #38 : Lipca 17, 2013, 08:05:35 » |
|
W ZSKHiW można mieć spokojnie 2 obywatelstwa.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #39 : Lipca 17, 2013, 08:16:23 » |
|
Co bym musiał zrobić aby zostać obywatelem ZSKHiW?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Lipca 17, 2013, 08:45:01 » |
|
Być aktywnym przez pewien nie-wiem-czy-określony okres czasu i złożyć wniosek w tym oto wątku. We wniosku musisz uwzględnić swoje imię i nazwisko  , miejsce zamieszkania i posiadane obywatelstwa obce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #41 : Lipca 17, 2013, 09:21:00 » |
|
Sądzę że 14 postów (teraz 15) i co godzinne spoglądanie na forum w ciągu 3 dni to jest w jakiś sposób aktywność  Stwierdziłem że w sumie co mi szkodzi złożyć to teraz. Imię:Tobiasz Nazwisko: von Richtoffen Miejsce zamieszkania: Novigrad<Surmala<Królestwo Dreamlandu, tutaj zamieszkam w stolicy Posiadane obywatelstwa obce: Królestwo Dreamlandu, wizy w 3 różnych państwach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #42 : Lipca 22, 2013, 11:34:18 » |
|
Przepraszam za brak pośpiechu, ale jak wspominałem był zamach i się leczyć musiałem. Postaram się jak najszybciej podjąć decyzję.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #43 : Lipca 22, 2013, 11:35:20 » |
|
Herby oczywiście wpiszę, gdy znajdę czas na ich zmniejszenie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : Lipca 22, 2013, 11:38:09 » |
|
Mogę to zrobić, do jakiego rozmiaru?
|