|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #45 : Lipca 22, 2013, 11:39:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #46 : Lipca 22, 2013, 12:11:37 » |
|
Sądzę że 14 postów (teraz 15) i co godzinne spoglądanie na forum w ciągu 3 dni to jest w jakiś sposób aktywność  Stwierdziłem że w sumie co mi szkodzi złożyć to teraz. Imię:Tobiasz Nazwisko: von Richtoffen Miejsce zamieszkania: Novigrad<Surmala<Królestwo Dreamlandu, tutaj zamieszkam w stolicy Posiadane obywatelstwa obce: Królestwo Dreamlandu, wizy w 3 różnych państwach  Wyrażam zgodę. Obywatelstwo szlacheckie nadane zostanie.
Poprawiłem herby. Może być?
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 22, 2013, 02:34:53 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #47 : Lipca 22, 2013, 05:02:37 » |
|
Król się za to zabrał wcześniej, niż mi się zechciało z łóżka wstać. Pięknie, dziękuję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #48 : Lipca 22, 2013, 05:32:25 » |
|
Gummibeere wpisane. Mam dopisać dewizę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #49 : Lipca 22, 2013, 05:49:32 » |
|
Tak, niech brzmi: Wszyscy jedzmy żelki!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #50 : Lipca 22, 2013, 06:46:23 » |
|
Może być.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lipca 22, 2013, 09:21:47 » |
|
Każdy obywatel może mieć herb?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lipca 22, 2013, 09:30:44 » |
|
W takim razie wnoszę o rejestrację herbu "Gierałt" 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lipca 23, 2013, 08:22:10 » |
|
Akceptuję. Ta wersja jest trochę podcięta, więc stworzyłem nową. Może być?
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #55 : Lipca 25, 2013, 07:02:40 » |
|
Uciął Wasza Królewska Mość Polską flagę, i tak wygląda głupio (bez obrazy dla naszego pięknego kraju), prosiłbym o jej usunięcie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #56 : Lipca 25, 2013, 07:26:51 » |
|
Jakaś ucięta była już z początku. Przerobiłem i wyszła sowiecka.  Prosiłbym jednak o danie mi czasu, mniej więcej do jutra. Muszę popracować przy dodawaniu tła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #57 : Lipca 25, 2013, 08:10:01 » |
|
Proszę się nie śpieszyć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #58 : Lipca 26, 2013, 12:58:02 » |
|
 Gryf musi koniecznie być biały? Jeżeli tak to proszę poczekać do poniedziałku. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #59 : Lipca 26, 2013, 04:35:28 » |
|
Dobrze by było  Ale nie da się usunąć też tego "patyka" na którym była flaga?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|