Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #45 : Listopada 12, 2011, 08:18:37 » |
|
Ja wstrzymam się od głosu. Oto moje powody: - jestem komisarzem, więc nie zagłosuję przeciwko sobie - zgadzam się jednak, że rząd niewiele robi - chcę zachować bezstronność w tej sprawie - mam nadzieję, że nowy rząd będzie działał lepiej
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #46 : Listopada 12, 2011, 08:19:38 » |
|
Jaki nowy rząd? Co najwyżej pozamieniamy się stołkami...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #47 : Listopada 12, 2011, 10:14:41 » |
|
Niekoniecznie wszyscy zostaną w nowym rządzie towarzyszu i proszę o tym pamiętać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #48 : Listopada 12, 2011, 10:30:49 » |
|
To proszę mi podać alternatywy dla osób sprawujących obecnie funkcje komisarzy. Co najwyżej dojdzie jedna osoba, jedna odpadnie i tyle.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #50 : Listopada 12, 2011, 10:34:28 » |
|
Ja już mówiłem, że nie będę kandydował na stanowisko premiera w następnej kadencji, więc może poczekajmy po prostu do końca tej kadencji i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #52 : Listopada 13, 2011, 03:02:13 » |
|
Towarzysze! Głosowanie uznaję oficjalnie za zakończone. Zagłosowało 6 osób. Oddano jeden głos nieważny i jeden wstrzymany. Nie zagłosował jeden poseł, będzie trzeba się zastanowić na wyborami uzupełniającymi jeżeli nie wróci w trakcie tygodnia. Nie wliczają się one do proporcji. Plasuje się ona jasno: 3:1, na trzy głosy za wotum nieufności przypada jeden głos przeciw. Mam obowiązek uznać ten wynik i ogłosić wszem i wobec... Wotum nieufności wobec rządu diuka Laszka Młynariewa Laszku Młynariewie, proszę o oficjalne podanie do dymisji aktualnego rządu. Ahahahahahahaha, ale żem mu dowalił, trzeba było nie kupować małej paczki chipsów ahahahahah, ekhem, chwilowy wybryk. To przez te emocje.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #53 : Listopada 13, 2011, 03:02:25 » |
|
Ale Król się nie wypowiedział! Musimy zaczekać na wypowiedź najważniejszej osoby w państwie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #55 : Listopada 13, 2011, 03:18:17 » |
|
Towarzyszu Laszku!!! Głosowanie było?? było Więc ASPR mówi do widzenia. Miło nam było. <bye bye>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #56 : Listopada 13, 2011, 03:29:16 » |
|
Jeśli dobrze rozumiem z napisu na górze forum, to Król dzisiaj powróci. Ma jednak tylko jeden głos, więc nie zmieni to wyniku głosowania. Wotum przeszło. Podaj rząd do dymisji i nie przedłużaj. Uznaj wynik głosowania i nie protestuj jak pewien pan w realnej polityce.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #57 : Listopada 13, 2011, 03:34:57 » |
|
Budzimirze jeśli masz ochotę po świętować to zapraszam do Guberni Bździszewo. mamy 2 tony zielska z Senshishopa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #58 : Listopada 13, 2011, 03:46:45 » |
|
To ja składam dymisje rządu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|