|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpnia 21, 2012, 06:30:37 » |
|
Ze smutkiem ale przyjmuję dymisję. Nie wiem jednak dlaczego zgłaszałeś się na początku kadencji w trakcie pierwszej elekcji. Ogłaszam także, iż Mistrz Budzimir VII będzie pełnić obowiązki Archibokassy aż do przekazania stanowiska następcy.
(-) Arkadiusz Filip
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #18 : Stycznia 06, 2013, 03:20:00 » |
|
Jeśli mogę to chciałbym prosić o prywatną audiencję a pilnej sprawie
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #19 : Stycznia 06, 2013, 03:23:40 » |
|
Ale to zły człowiek jest.
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Stycznia 06, 2013, 03:25:46 » |
|
Jeśli mogę to chciałbym prosić o prywatną audiencję a pilnej sprawie
Pod wieczór skontaktuję się.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #21 : Stycznia 06, 2013, 05:41:08 » |
|
Dziękuję za tę łaskę i udzielenie audiencji dzięki której bardzo pogłębiłem swoją wiedzę w kilku sprawach związanych z Królestwem
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Stycznia 06, 2013, 05:47:34 » |
|
Proszę. Od tego jestem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #23 : Stycznia 20, 2013, 04:39:15 » |
|
Ratunku! Pumeks mnie goni! Zdrada, hańba! Zamknijcie drzwi! Tasławie wo... Ano tak, Tasław bohatersko poległ, aby ocalić me życie! Gdzie jest Amek? Rozkazuję wam powiedzieć, że jest bezpieczny? Nie wiecie? Zawiśniecie za to! Kto puka? Pumeks, chyba nie myślisz, że cie wpuszcze! Nigdy nie otworzę tych drzwi! Co? Masz Amka! Otwierajcie je, szybciej no!
|
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #25 : Stycznia 20, 2013, 05:00:06 » |
|
Ty, ty chamie ty! Do pompek mnie zmuszałeś, jeść zabraniałeś! Nienawidzę cię! Puść Amka, albo... albo zobaczysz korzenie drzewa od spodu, o! Straże! Uwolnijcie go! Jak to się boicie? Amek nie może zginąć! Łysy, gdzie uciekasz? Zdrada!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #26 : Stycznia 20, 2013, 05:16:00 » |
|
-Joksiu, sto przysiadów za pyskowanie. Migiem kurwa. Uzurpator ze łzami w oczach po chwili wahania zaczyna nieudolnie wykonywać polecenie. Nie bez powodu wysłałem na tę misję akurat Pumeksa. Nadzorca mimo rozpraszającego smrodu analizuje sytuację. Siedmiu ludzi mierzy w niego bronią, jeśli zaczną strzelać nie ma szans na przeżycie, a umierać nie ma zamiaru. Teoretycznie mógłby strzelić do Joksymila, a potem osłonić się Ametystem tak jak wcześniej uzurpator jakimś karłem. Zginęliby obaj Faradobusowie, lecz szanse Zygfryda byłyby nikłe, jak już wspomniałem nie jest on męczennikiem. Miast tego zaczął zbliżać się do okna, wszak sala tronowa znajduje się na parterze. -Kiepsko Ci to idzie. Zrobiłeś dopiero dwa z czego oba nieprawidłowo.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #27 : Stycznia 20, 2013, 05:21:23 » |
|
Panie profesorze ja nie moge więcej nogi mnie bolą. Powiem wszystko tacie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #29 : Stycznia 20, 2013, 05:41:12 » |
|
Błagam nie... e no. Przecie ja w czwartek sie schlałem! Amek, słyszysz mnie? Uratuje Cie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|