Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #15 : Kwietnia 12, 2014, 07:37:06 » |
|
Będzie kosztował 230 loli.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #16 : Kwietnia 13, 2014, 05:01:32 » |
|
Dobra, w takim razie ja też coś wystawię na sprzedaż: - Cudowa Kromka Chleba. Łamie naturalne prawa wszechświata - zawsze spada masłem do góry! Została wypieczona dawno temu w odległej krainie zwanej Wurstlandią. Taki skarb wart jest co najmniej 5000 loli!  - Szakjor 9600 - słynny, wielofunkcyjny produkt Mrocznej Korporacji. Teraz przecena: Tylko 2000 loli! Na Targach dostępne jest tylko 80 sztuk Szkajora, więc trzeba się pośpieszyć.  - Słynne powietrze z Węglogrodu! Wysycone oparami mazutu. Tylko 10 loli za litr! 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Kwietnia 13, 2014, 05:46:04 » |
|
Kupiłbym ze 300 litrów powietrza z Węglogrodu.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #18 : Kwietnia 13, 2014, 07:42:33 » |
|
A no proszę bardzo. Wystarczy wpłacić 3000 loli na konto GW i powietrze będzie twoje.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #19 : Kwietnia 13, 2014, 08:18:47 » |
|
Innowiercy i innotezowcy! Zawsze ciekawił was niebiański smak bimbru wyrabianego przez kultystów? Macie teraz okazję poczuć ten smak! Mam ze sobą 20 butelek bimbru kurduplizowanego, czyli dopuszczonego do spożywania przez kultystów! Posiada nalepkę z wizerunkiem Zupaztrupy! Właściwie to nie wiem, czym różni się w smaku od zwykłego bimbru, ale ten jest wyjątkowy, bo kurduplizowany! Cena za jedną butelkę mocnego bimbru to 3000 loli! OSTRZEGAM! (groźnym, mrocznym tonem) Ten kto nie odmówi werpsalki do Zupaztrupy, u tego bimber stanie się gazowany, a cały alkohol wypłynie. Ten bimber należy pić z duszą i otwartym sercem na Kurduple. Poniżej zamieszczam trzy werpsalki do Zupaztrupy. Werpsalka nr 5 Pierwsza modlitwa do Zupaztrupy „Zupaztrupa, czcijmy ciebie, Chcemy tyle napoi ile jest w niebie!” Werpsalka nr 6 Druga modlitwa do Zupaztrupy „Zupaztrupa, czcijmy ciebie, Chcemy tyle napoi ile jest w niebie i jeszcze więcej!” Werpsalka nr 7 Trzecia modlitwa do Zupaztrupy „Bimber – daj nam esencję naszą, Esencje owe wszelkie smutki gaszą, Każ nam łączyć się z Kurduplami, Walczyć o aloesy ze słonymi łzami.” Można odmówić dowolną werpsalkę. Żeby nie było, że nie ostrzegałem! 
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #20 : Kwietnia 14, 2014, 08:30:12 » |
|
A to ja poproszę 5 butelek. Na czyje konto wpłacić pieniądze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #21 : Kwietnia 14, 2014, 08:44:29 » |
|
Na moje. A właśnie, trzeba pomyśleć nad kontem kurduplowym na rzecz rozwijania i poszerzania kultu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #23 : Kwietnia 16, 2014, 09:59:22 » |
|
Od technologii jest Mroczna Korporacja. Tak przy okazji dodam, że niedługo zaprezentujemy nasze nowe produkty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Kwietnia 17, 2014, 08:31:44 » |
|
O, ja mogę sprzedać hamerykanów. Są inteligentni, posłuszni i grzeczni, a w dodatku dysponują cudownymi technologiami. Cena to 1500 loli za hamerykańca. Za 500 loli dołączam wyposażenie, można ich będzie wykorzystywać jako najemników. 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #25 : Kwietnia 17, 2014, 12:54:15 » |
|
Być może kilku kupię. Ale 1500 za jednego to za dużo. Może dałoby się to zastąpić 1 hirschberskim niewolnikiem i 200 lolami?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #26 : Kwietnia 17, 2014, 10:14:43 » |
|
Wpadłem (a raczej przypomniałem sobie) na pewien pomysł. Urządźmy wielki turniej naszej ulubionej gry - Warbanda. Rzecz jasna w ramach Targów Chłopskich. Wszak wrócił Siergiej - wraz z nim w ZSKHiW mieszka już 3 fanów tego cudownego RPG/RTS/gra akcji. Jak jeszcze zmusimy Arka i Ciecierada to może się udać! Turniej odbywał by się w kilku konkurencjach: walka drużynowa, a także pojedynki na broń dwuręczną, jednoręczną, zasięgową itd. Co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #28 : Kwietnia 17, 2014, 11:15:06 » |
|
To ja lecę do empika.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #29 : Kwietnia 18, 2014, 08:51:04 » |
|
W końcu pokażemy cud techniki Aralskiej.Oto pokazujemy na pokaz najwspanialszego Nautilusa! Oto on:  Wstęp tylko 5 loli.Do tego każdy dostanie pamiątkę,żółtego Nautilusa limited ediszyn  Są chętni?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|