Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #30 : Kwietnia 18, 2014, 10:57:54 » |
|
Ja bym chętnie zwiedził, ale nie chce mi się robić przelewu. Nie mogę dać zamiast 5 loli zgrzewkę piwa?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #31 : Kwietnia 18, 2014, 11:15:40 » |
|
To nie przypadkiem ten od Ramona?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #32 : Kwietnia 18, 2014, 12:59:13 » |
|
Ja bym chętnie zwiedził, ale nie chce mi się robić przelewu. Nie mogę dać zamiast 5 loli zgrzewkę piwa?
Dwie i możesz wchodzić. To nie przypadkiem ten od Ramona?
No tak,ale ja jestem spadkobiercą ObrzyneXu więc ja go wystawiam na pokaz.Pisałem do Marcela by wziął firmę ale nic nie odpisał.Czyli jej nie chciał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #34 : Kwietnia 18, 2014, 09:48:25 » |
|
9000? Aha, to ten pierwszy prototyp! Chyba został nam jeszcze jeden egzemplarz. Oto on, bierz go pan sobie: 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 27, 2014, 12:15:46 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #35 : Kwietnia 19, 2014, 01:41:50 » |
|
Turniej Warbanda zorganizujemy dopiero na zakończenie Targów. Tymczasem, podobnie jak rok temu, urządzimy Konkurs wiedzy o ZSKHiW. Zasady są proste. Ja zadaję pytanie, ludzie odpowiadają. Ten kto pierwszy udzieli prawidłowej odpowiedzi zdobywa punkt. Ten kto na zakończenie konkursu będzie miał najwięcej punktów zostanie Zwycięzcą i otrzyma cudowną nagrodę niespodziankę. W zabawie mogą brać udział wszyscy użytkownicy naszego forum. Można do niej dołączyć w dowolnym momencie. Wszystko jasne? W takim razie zaczynamy! Oto pierwsze pytanie (na początek coś łatwego):
1. Który obywatel najczęściej pełnił funkcję premiera ZSKHiW?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #37 : Kwietnia 20, 2014, 07:58:47 » |
|
Dla ciebie Wielebny Laszk diuk Młynariew, ale odpowiedź uznaję. Następne pytanie:
2. Z czyjej inicjatywy powstał Instytut Badań Wojskowych?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #39 : Kwietnia 21, 2014, 11:27:02 » |
|
Doskonale. Teraz mógłbyś dać odpowiedzieć komuś innemu:
3. W której miejscowości ZSKHiW najwcześniej rozpoczęto budowę metra?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #40 : Kwietnia 21, 2014, 05:05:52 » |
|
W Laszkbergu, ale to Hirschberg szczyci się mniejsza liczbą stacji!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #41 : Kwietnia 21, 2014, 06:40:30 » |
|
Winszuję. Kolejne pytanie:
4. W jakim regionie ZSKHiW odbyło się pierwsze nowożytne polowanie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #42 : Kwietnia 21, 2014, 06:41:06 » |
|
Na Stepie Wewnętrznym?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #43 : Kwietnia 24, 2014, 05:03:46 » |
|
Nie, w Konfederacji Zamorskiej. Zdobywam punkta.
5. W jakim mieście rozpoczęto budowę Tunelu do Aralii?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #44 : Kwietnia 24, 2014, 05:07:54 » |
|
To ktoś wie w jakiej??
|
|
|
|
|