Zjednoczone Socjalistyczne Królestwo Hirschbergii i Weerlandu
Stycznia 25, 2026, 02:55:50 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 [3] 4   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Dlaczego pakuję walizki?  (Przeczytany 5070 razy)
Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik
**

Posłuch 0

« Odpowiedz #30 : Stycznia 04, 2014, 10:35:42 »

Andrzeju, czy twoja aktywność oznacza powrót do ZSKHiW?
Nigdy nic nie wiadomo, aczkolwiek nie sądzę. Ogólnie moja obecność w mikronacjach jest dość ograniczona, gdyż czuję się zniechęcony.
ZSKHiW jest bardzo fajne, aczkolwiek czuję, że niezbyt tu pasuję i mój powrót niekoniecznie byłby dobrze widziany.
On działa w Sarmacji.
Skądże znowu. Nie mam w zwyczaju przebywania tam gdzie grozi mi się realnym użyciem siły. Mrugnięcie

Andrzej Swarzewski
"Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
Człowiek Pracy

Posłuch 2

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #31 : Stycznia 04, 2014, 10:36:48 »

Trzeba przyznać, Swarzyzm nie jest wszędzie mile widziany.

Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych
Jarl Soligt
Sołtys Roterhirschbergu
Zarząd firmy ObrzyneX
Mieszkaniec
*

Posłuch 0

« Odpowiedz #32 : Stycznia 04, 2014, 10:39:32 »

To wracaj do nas,nawet jak ktoś Ci będzie groził realnymi groźbami to i tak w to przecież wiesz że to na żarty Chichot
Przodownik
**

Posłuch 0

« Odpowiedz #33 : Stycznia 04, 2014, 10:43:54 »

Trzeba przyznać, Swarzyzm nie jest wszędzie mile widziany.
Otóż to. Abstrahując już od tego, że nie ponoszę odpowiedzialności za masturbacyjne fantazje mojego syna, którego to dziełem jest swarzyzm Mrugnięcie Chichot
To wracaj do nas,nawet jak ktoś Ci będzie groził realnymi groźbami to i tak w to przecież wiesz że to na żarty Chichot
Nie wiem czy można mówić o wracaniu. Zbyt długo to nie przebywałem w ZSKHiW, poza tym to było 100 lat temu i wiele się zmieniło. I w ZSKHiW się zmieniło dużo, i we mnie.

Andrzej Swarzewski
Zarząd firmy ObrzyneX
Mieszkaniec
*

Posłuch 0

« Odpowiedz #34 : Stycznia 04, 2014, 10:46:52 »

Ale za to masz nowsze pomysły Chichot
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0

Numer gg: 48274042

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #35 : Stycznia 04, 2014, 10:55:02 »

Towarzysza znam tylko ze  starych postów na forum ale również chciałbym zachęcić do powrotu. To, że ZSKHiW się zmieniło nie jest czymś, co utrudnia powrót. Powrót po długim czasie jest czymś porównywalnym do dołączenia do nowej mikronacji, z tą różnicą, że zna się użytkowników(część), a więc jest łatwiej. Mam nadzieję, że jeszcze się Towarzysz zastanowi.

Zarządca Guberni Zachodniej,
Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW,
Dyrektor IBW,
Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego,
Geniusz Troski o Człowieka
(-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben

Przodownik
**

Posłuch 0

« Odpowiedz #36 : Stycznia 04, 2014, 11:11:49 »

Teraz tak mówicie, ja jednak wiem co byłoby później. Mrugnięcie Wiem jak było poprzednio, a także wiem jak skończyłoby się to teraz, gdy jeszcze łatwiej rezygnuję z niepotrzebnych mi rzeczy. Także długo bym tu nie zabawił, pewnie pierwsze spięcie i koniec (a byłoby na pewno, nawet wiem jakie).

Andrzej Swarzewski
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #37 : Stycznia 04, 2014, 11:13:42 »

Oczywiście wypieranie z pamięci niewygodnych faktów również nie jest czymś, co nie występuje gdzie indziej. Z tym, że nieszczęściem tych zbiorowych wyparć są osoby, które mają dobrą pamięć. Uśmiech Charbufa wydaliliście, co stawia Was obok Sarmacji wśród państw typu samundzkiego, cytując Towarzysza Radzieckiego "Wódz Uga Buga stanowi co wypada robić, a co nie."

Ale przecież Charbuf to skrajny przypadek trolla internetowego. Okropnie psuł nam wizerunek, zaniżał poziom forum, a na dodatek bardzo dziwnie zachowywał się po zniknięciu II forum (np. podawał nam fałszywe informacje o awarii serwerów cba.pl), przez co stał się głównym podejrzanym. Trzeba go było wyrzucić, inaczej stalibyśmy się pośmiewiskiem całego v-świata. Żadnych innych użytkowników nie usuwaliśmy.

Ja tam zachęcam do powrotu. Wszyscy chętnie pomożemy Ci odnaleźć się w ZSKHiW. A wszelkie problemy można rozwiąć na drodze spokojnej dyskusji.

Aktualnie żywy
Regent ZSKHiW
Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza,
Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku
(-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron

Przodownik
**

Posłuch 0

« Odpowiedz #38 : Stycznia 04, 2014, 11:16:17 »

Ale przecież Charbuf to skrajny przypadek trolla internetowego. Okropnie psuł nam wizerunek, zaniżał poziom forum, a na dodatek bardzo dziwnie zachowywał się po zniknięciu II forum (np. podawał nam fałszywe informacje o awarii serwerów cba.pl), przez co stał się głównym podejrzanym. Trzeba go było wyrzucić, inaczej stalibyśmy się pośmiewiskiem całego v-świata. Żadnych innych użytkowników nie usuwaliśmy.
Powiedzmy sobie szczerze, zawsze jest jakieś wytłumaczenie na taki czyn. Hitler miał wytłumaczenie, Piotr II Grzegorz miał wytłumaczenie, i Wy także macie.
Ja tam zachęcam do powrotu. Wszyscy chętnie pomożemy Ci odnaleźć się w ZSKHiW. A wszelkie problemy można rozwiąć na drodze spokojnej dyskusji.
Niestety nie wszystkie. Są takie nie do rozwiązania.

Andrzej Swarzewski
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #39 : Stycznia 04, 2014, 11:26:39 »

Śmiem wątpić w problemy, które na forum nie są do rozwiązania poprzez rozmowę. Ja przynajmniej nie zaznałem takowych. Jeśli natomiast o wytłumaczenie chodzi, to chyba Towarzysz przyzna, że Charbuf nie powinien być raczej akceptowany przez choć trochę ambitną mikronację(a propos, miałem niedawno wątpliwy zaszczyt rozmowy się z nim).

Dyrektor IBW,

Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #40 : Stycznia 04, 2014, 11:27:33 »

Powiedzmy sobie szczerze, zawsze jest jakieś wytłumaczenie na taki czyn. Hitler miał wytłumaczenie, Piotr II Grzegorz miał wytłumaczenie, i Wy także macie.

Nie ma co popadać w skrajności. Administracja nie może być za surowa lub niesprawiedliwa i np. banować np. za obrazę moderatora, ale nie może też puszczać wszystkiego płazem. Charbuf, poziomem swoich postów, naprawdę niszczył ZSKHiW. Nie zbanowalibyśmy go jednak gdyby nie mataczył w sprawie skasowania II forum. Wywaliliśmy go ze względów bezpieczeństwa.

Niestety nie wszystkie. Są takie nie do rozwiązania.

No np. nowotwór złośliwy w zaawansowanym stadium. W v-świecie, opartym na rozmowach, raczej nie ma takich problemów.

Aktualnie żywy
Regent ZSKHiW
Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza,
Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku
(-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron

Przodownik
**

Posłuch 0

« Odpowiedz #41 : Stycznia 04, 2014, 11:29:32 »

Śmiem wątpić w problemy, które na forum nie są do rozwiązania poprzez rozmowę. Ja przynajmniej nie zaznałem takowych.
Jeśli problem można rozwiązać przez rozmowę, to nie jest to problem, tylko kwestia czasu.
Jeśli natomiast o wytłumaczenie chodzi, to chyba Towarzysz przyzna, że Charbuf nie powinien być raczej akceptowany przez choć trochę ambitną mikronację(a propos, miałem niedawno wątpliwy zaszczyt rozmowy się z nim).
Oczywiście, że powinien być akceptowany. I nie jesteśmy towarzyszami. Nigdzie razem nie podróżowaliśmy, ani nie walczyliśmy o żaden wspólny cel.

No np. nowotwór złośliwy w zaawansowanym stadium. W v-świecie, opartym na rozmowach, raczej nie ma takich problemów.
Jak nie wiesz o co mi chodzi, to dlaczego kpisz?

Andrzej Swarzewski
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #42 : Stycznia 04, 2014, 11:40:39 »

I nie jesteśmy towarzyszami. Nigdzie razem nie podróżowaliśmy, ani nie walczyliśmy o żaden wspólny cel.
Zwracam się per Towarzyszu, jeśli nie znam mikronauty na tyle, aby zwracać się do niego per Ty, a towarzysz, zamiast pana wynika z zachowań czysto klimatycznych. Skoro jednak określenie ,,towarzysz" budzi wątpliwości, mogę je oczywiście zastąpić.

Mimo obaw o możliwość odejścia, myślę że warto jednak spróbować. Wciąż nie wiem o jakich problemach nie do rozwiązania może być mowa. Nie zmienia to mojego poparcia dla Pańskiego powrotu. Mogę się podpisać pod słowami Laszka:
Wszyscy chętnie pomożemy Ci odnaleźć się w ZSKHiW

Co do Charbufa, to ja nie zaakceptowałbym go na forum. Możliwe, że bardzo szybko próbowałbym się go pozbyć z powodów, które już wcześniej były wymienione.

Dyrektor IBW,

Przodownik
**

Posłuch 0

« Odpowiedz #43 : Stycznia 04, 2014, 11:48:50 »

Zwracam się per Towarzyszu, jeśli nie znam mikronauty na tyle, aby zwracać się do niego per Ty, a towarzysz, zamiast pana wynika z zachowań czysto klimatycznych. Skoro jednak określenie ,,towarzysz" budzi wątpliwości, mogę je oczywiście zastąpić.
Rozumiem. Nie budzi wątpliwości, można się do mnie zwracać per pan, można per Ty, można per towarzysz, można per ty chuju. Chichot Bez różnicy. Uśmiech

Andrzej Swarzewski
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #44 : Stycznia 05, 2014, 12:09:38 »

Andrzej chciał wyrazić tylko swoją opinię jako gość, a się na niego wszyscy rzucili jak jakieś stado sępów żądne zdobyczy.

Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu
Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel
Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś!
(-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

Strony: 1 2 [3] 4   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.029 sekund z 17 zapytaniami.
Templates: 2: index (default), Display (default).
Sub templates: 4: init, main_above, main, main_below.
Language files: 2: index.polish-utf8 (default), Modifications.polish-utf8 (default).
Files included: 8 - 364KB. (show)
Queries used: 17.

[show queries]