|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #30 : Listopada 21, 2013, 08:20:30 » |
|
O nie! One nie mogą iść na weerlandyzację. To przecież co najmniej w 1/12 zdrowa Hirschberska dziatwa!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #31 : Listopada 21, 2013, 08:22:30 » |
|
Jako prawdziwy Hirschberg i zwolennik ograniczenia wpływów Budzimiryzmu przedstawiam swój plan nauczania:
(Nwm ile mają lat, stawiajmy że 7) 1 rok- Nauczanie o patriotyzmie lokalnym, nauka o narodowościach i mniejszościach w Królestwie 2 rok- Rozbudowana nauka o Hirshbergskości, wykuwanie konstytucji na pamięć 3 rok- Coś tam o Weerlandzie, nauka Geografii Królestwa z uwzględnieniem Nowego Weerlandu jako ich małej ojczyzny 4 rok- Podstawy Budzimiryzmu, w tym roku następuję koniec nauki o religii 5 rok- Czczenie władzy Króla, pisanie programu wyborczego własnej partii wywyższającej Króla 6 rok- Wykuwanie na pamięć programu PRL, krytyka i analiza programu KRPW 7 rok- Polityka zagraniczna, projekt roczny- "Poprawa stosunków z MAW" 8 rok- Powrót do informacji o Królestwie a także podstawowe informacje o Aralii. Dodatkowo można zrealizować projekt edukacyjny "Nasz Bohater: Herman Pole" 9 rok- Coś tam z ścisłych, nauka w Uniwersytecie Królewskim przedmiotów szkolnych
To plany na edukację podstawową, średnią opracuję jeśli się na tą zgodzicie.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #32 : Listopada 21, 2013, 08:29:15 » |
|
One mają chyba niecałe 2 lata, ale co za różnica. Lata 2, 5, 8 i 9 mnie ujęły, aczkolwiek 7 trzeba wywalić. Nie ma poprawy z żadnym Południem. To czorty są! Ten Nowy Weerland to też bzdura. One nigdy tam nie były.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #33 : Listopada 21, 2013, 08:35:51 » |
|
No proszę, a ja przeczytałem wątek i znam ich wiek! 2 rok- Rozbudowana nauka o Hirshbergskości, wykuwanie konstytucji na pamięć Jak można skazić hirshberskością dzieci, które nic z tym narodem wspólnego nie mają? No i jakiej konstytucji  ? 5 rok- Czczenie władzy Króla, pisanie programu wyborczego własnej partii wywyższającej Króla Tego Króla, który tak wielce podpadł ich matce? 6 rok- Wykuwanie na pamięć programu PRL, krytyka i analiza programu KRPW Oszczerstwo! PRL jako malowani Hirschbergowie, którzy nie chcą uratować ani jednego członka narodu północy z weerlandzkiej niewoli nie ma startu do KRPW! 7 rok- Polityka zagraniczna, projekt roczny- "Poprawa stosunków z MAW" Jeśli poprawa ma być w związku z uczynieniem ich państwem satelickich to się zgadzam! 8 rok- Powrót do informacji o Królestwie a także podstawowe informacje o Aralii. Dodatkowo można zrealizować projekt edukacyjny "Nasz Bohater: Herman Pole" Herman Pole był PMOBistą i dzielnym krzewicielem wszechbudzimiryzmu, zatem jak najbardziej słuszna idea.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #34 : Listopada 21, 2013, 08:36:43 » |
|
7 rok- Polityka zagraniczna, projekt roczny- "Ewentualna aneksja MAW" 3 rok- Coś tam o Weerlandzie, nauka Geografii Królestwa z uwzględnieniem Hirschbergii jako ich małej ojczyzny Lepiej? EDIT: Co do 5 to kłótnie rodziców nie powinny mieć wpływu na edukacje Budzimirze.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopada 21, 2013, 08:38:49 wysłane przez Tobiasz von Richtoffen-Deithven »
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #35 : Listopada 21, 2013, 08:40:54 » |
|
Ja i Katha pozostajemy w jak najbardziej przyjacielskich stosunkach. To ona mi podpadła i zasłużyła na karę, którą otrzymała i słusznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Listopada 21, 2013, 09:28:40 » |
|
To ona mi podpadła i zasłużyła na karę, którą otrzymała i słusznie.
Wypraszam sobie!! Ty jesteś po prostu niemożliwy!! Ma być dobrze, a Ty co!! Nadal te swoje pseudoracje!! To Ty jesteś WSZYSTKIEMU WINIEN! Tobiaszu, marudzę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #37 : Listopada 21, 2013, 09:31:13 » |
|
Akurat! Wiesia mi wszystko powiedziałaś! W kuchni nie chciałaś robić, dzieciaki zaniedbywałaś! Bieda była, głodowaliśmy. To ja przez te lata byłem dla nich prawdziwym OJCEM!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #38 : Listopada 21, 2013, 11:08:00 » |
|
proponuję wysłać je na Step do Dziabaduch. Daję za to butelkę śliwowicy, a ona, jak wiadomo jest bezcenna.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Listopada 24, 2013, 10:02:50 » |
|
Ojcze moich dzieci, ja chcę je dać do Budzimira. Co Ty na to?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #40 : Listopada 24, 2013, 10:04:10 » |
|
Matko moich bękartów, ja bym zapytał Eulalię. Ona jest najbardziej odpowiedzialna z nich wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #41 : Lutego 04, 2014, 07:29:47 » |
|
Jak tam moje bękarty? Słyszałem, że chwalebnie wspierają program SWEK.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #42 : Lipca 20, 2014, 09:25:32 » |
|
Autorytarne Księstwo Różowego Domu Kathy zdecydowanie potępia wykorzystanie dzieci księżnej do badań nad podbojem kosmosu. Liczymy, że przyszłe pokolenia doliczą ten obrzydliwy czyn do grzechów reżimu Arkadiusza II Przejściowego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #43 : Lipca 20, 2014, 09:30:21 » |
|
Popieram towarzyszkę Kathę, to haniebne wykorzystywać tak Rodzinę Królewską.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #44 : Lipca 21, 2014, 08:30:32 » |
|
Przecież to Faradobusowie są rodziną królewską.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|