|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Listopada 19, 2013, 10:27:48 » |
|
Dziewczynki mają na imię Eulalia, Demencja, Korupcja, Demokracja, Agitacja i Justynka. Mieszkają ze mną w różowym pałacu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #16 : Listopada 20, 2013, 10:10:36 » |
|
Ładne imiona. Pewnie Korupcja i Demokracja lubią ze sobą współpracować.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Listopada 21, 2013, 05:45:36 » |
|
Spokój ludzie! Spokój! Każdy dostanie wedle potrzeb i wedle możliwości.
Wspólnie postanowiłem, że moje sześcioraczki powierzę osobie, która wygra przetarg. Proszę o zgłaszanie ofert wraz z ceną i innymi szczegółami. Zwycięzcę wyłoni komisja w składzie:
-JKM Arkadiusz II Filip -exxiężna Katha Joanna de Vill
zapraszamy!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #18 : Listopada 21, 2013, 06:32:53 » |
|
Daję 50 owiec i 50 flaszek słonecznikówki.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Listopada 21, 2013, 07:12:01 » |
|
Jak zamierzasz się opiekować dziećmi? Musisz uważać, Demencja jest bardzo pamiętliwa, Demokracja chce wszystkimi rządzić, Agitacja to niemowa, a Eulalia ma zamiłowanie do okien, w jej pobliżu nie może być żadnego, bo zaraz będzie chciała skakać. Najbardziej uczciwa jest chyba Korupcja, a Justynka chyba wyrośnie na budzimirystkę pierwszej tezy <3 To bardzo ruchliwa gromadka i jeszcze wszystkie wyglądają tak samo, trzeba im kokardki różnych kolorów na szyjach wiązać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #20 : Listopada 21, 2013, 07:21:16 » |
|
To je chcę tylko Korupcję i Demokrację za tą samą cenę.
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopada 21, 2013, 07:27:22 » |
|
Bierzesz wszystkie albo rezygnujesz. Dodam, że ich nie znam, ale z pewnością lubią chrupki o smaku likieru.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #22 : Listopada 21, 2013, 07:38:24 » |
|
No niestety Kathy ale muszę je wziąć wszystkie za tą cenę :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #23 : Listopada 21, 2013, 07:41:36 » |
|
W ramach tego całego nowego handlu wymiennego proponuję 5 pegazów i 10 Uli zmutowanych szerszeni.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Listopada 21, 2013, 07:46:53 » |
|
Te dzieci muszą wyrosnąć na Hirschberskie fanatyczki. Opisz szczegóły, Tobiaszu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopada 21, 2013, 07:52:01 » |
|
Sądzę że to się będzie "gryzło" z wizją matki o ich wychowaniu. Może najpierw oboje określcie czy mają być bardziej hirshbergskie niż weerlandzkie albo podzielcie je na dwie grupy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopada 21, 2013, 07:56:22 » |
|
Ja oferuję 10 000 loli. Gwarantuję, że wychowam je w patriotycznym duchu współpracy między narodami, bez antyhirshberskich wtrętów w duchu Tez. Oprócz tego dzięki mnie zyskają takie umiejętności jak pisanie, czytanie i... no wystarczy. Wiadomym jest, że liczy się tylko cena, toteż nikt nie będzie się przejmował moją nieodpowiedzialnością.
Plan nauki: -wiek 2-3 pisanie -wiek 3-4 czytanie -wiek 4-18 nauka samodzielności poprzez dawanie im żreć raz na dwa dni, a z resztą będą musiały sobie same poradzić.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopada 21, 2013, 07:59:10 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopada 21, 2013, 08:00:16 » |
|
To ja dodaje 10 pegazów. Do jutra opiszę plan wychowania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Listopada 21, 2013, 08:12:10 » |
|
Budzimirze, Twoja propozycja jest bardzo kusząca, a ja nie mogę zapominać o przeszłości i odchodzić od jej ideałów - dzieci nie mogą nie być budzimirystami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|