Ignacy Hrabia Zawisza
Pułkownik wojsk desantu powietrznego
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #990 : Września 18, 2014, 08:55:24 » |
|
Zgoda. Obiecuję, że niebawem moje siły będą kompeltne
|
|
|
|
|
|
"Ja w żadnym razie broni nie złożę, munduru nie zdejmę..." mjr. Dobrzański "Hubal" "Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor." J. Beck "Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" (Rz 12)
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #991 : Września 18, 2014, 08:55:52 » |
|
Ja bym wykorzystał sterowce, których prawdę mówiąc mamy nadmiar.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #992 : Września 18, 2014, 08:56:36 » |
|
Ja bym wykorzystał sterowce, których prawdę mówiąc mamy nadmiar.
Gdzie?  Pierwsze słyszę. Można ich użyć jako zaporowych. Sprawdziło się w bitwie o Anglię.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Pułkownik wojsk desantu powietrznego
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #993 : Września 18, 2014, 08:57:09 » |
|
W sumie racja, tyle że to troszkę mi nie odpowiada
|
|
|
|
|
|
"Ja w żadnym razie broni nie złożę, munduru nie zdejmę..." mjr. Dobrzański "Hubal" "Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor." J. Beck "Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" (Rz 12)
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #995 : Września 18, 2014, 09:00:40 » |
|
Ustawimy wszystkie sterowce wokół granicy ZSKHiW i tyle. Naszym samolotom każemy po prostu latać wyżej. Bialeńczycy się niczego nie spodziewają 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #996 : Września 18, 2014, 09:03:54 » |
|
Uważam, że przynajmniej kilka powinno efektownie spłonąć na bialeńskim niebie, aby kroniki filmowe były atrakcyjne.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #997 : Września 18, 2014, 09:06:14 » |
|
To możemy sterowcami zacząć ofensywę. A potem pozostałe "przy życiu" wycofać, zastępując je już bombowcami z prawdziwego zdarzenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #998 : Września 18, 2014, 09:51:52 » |
|
Jestem zdania, że to musi ładnie wyglądać, aby Bialeńczycy byli pod wrażeniem i należycie się przestraszyli naszej potęgi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #999 : Września 19, 2014, 06:54:47 » |
|
W takim razie proponuję wznowić operacją "Wieloryb Wędrowniczek" i tam opisywać postępy.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #1000 : Września 20, 2014, 01:27:21 » |
|
Doskonale. Rozumiem, że nasze konta na forum Bialenii są aktywne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #1001 : Września 25, 2014, 03:16:13 » |
|
Towarzysze,
jakie straty ponieśliśmy w czasie bohaterskich działań wojsk dowodzonych przez Marszałka Pokoju?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #1002 : Września 25, 2014, 04:45:24 » |
|
Towarzysze,
jakie straty ponieśliśmy w czasie bohaterskich działań wojsk dowodzonych przez Marszałka Pokoju?
Zbyt duże. Bez Premiera Tysiąclecia państwo się rozpadnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #1003 : Września 25, 2014, 05:13:58 » |
|
No dobrze, ale trzeba uaktualnić rejestry w celu uniknięcia bordelu. Sam Premier Tysiąclecia mi tak powiedział przez sen. Sądzę, że trzeba zaproponować kolejne działania: odzyskać ciało Marszałka i wyzwać Bialeńczyków na debatę oksfordzką.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1004 : Września 30, 2014, 08:02:22 » |
|
Właśnie dowiedziałem się, że nasza inwazja jednak się nie powiodła! Co za nieszczęście! Informuję że straciliśmy fregatę "Ustawa o delegalizacji PMOB" (2 flota) , korwetę "Swarożyc" (1 flota) i tankowiec "Gwędzil" (2 flota), a także moją prywatną korwetę. Ponadto w czasie ataku zginęło 500 żołnierzy z 1. Brygady 3. Dywizji KSL, 100 z 1. Dywizji Piechoty Morskiej KFW, a także bardzo wielu cywilnych pajaców, co z nami płynęli Kurduple wiedzą po co. Postaram się jak najszybciej uzupełnić opisy jednostek.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|