Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #840 : Września 15, 2014, 03:21:20 » |
|
Przecież to jakiś troll, a nie Martin pisze te posty na forum Siedmiogrodu. Żeby grozić wojną, to najpierw musiałby być aktywny. :v
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #842 : Września 15, 2014, 05:36:27 » |
|
To już nie problem mojego wywiadu, tylko Waszego, aby dbać o dobre imię swojej mikronacji. Groźba jest groźba. Chociaż powątpiewam w autentyczność kont.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #843 : Września 15, 2014, 07:51:39 » |
|
To już nie problem mojego wywiadu, tylko Waszego, aby dbać o dobre imię swojej mikronacji. Groźba jest groźba. Chociaż powątpiewam w autentyczność kont.
Mi tam nie zależy na dobrym imieniu tych kontrrewolucjonistów, którzy wygrali dzięki głosom jednodniowych obywateli. "Nie zamierzam dać satysfakcji owym, ograniczonym, zazdrosnym indywiduom, które próbują udaremnić me wysiłki. Nie są oni dla mnie niczym więcej, niż zarazkami jakiejś obrzydliwej choroby. Świat nie jest gotowy na mój projekt."
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #844 : Września 15, 2014, 08:09:30 » |
|
Panie Swarzewski, obiecuję, że jak tylko zajmiemy Bialenię to zwrócimy władzę prawowitemu dyktatorowi - czyli panu!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #845 : Września 15, 2014, 08:24:34 » |
|
Dymitriady? :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #846 : Września 15, 2014, 08:28:16 » |
|
Dymitriady? W sumie mamy te bezużyteczne bękarty Arkadiusza w zanadrzu.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #847 : Września 15, 2014, 08:30:24 » |
|
Dymitriady? W sumie mamy te bezużyteczne bękarty Arkadiusza w zanadrzu.
Ej! Ja je wychowuję wspólnie z Kathą, nie są wcale bezużyteczne. Przydadzą mi się w przejęciu władzy
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #848 : Września 15, 2014, 08:34:18 » |
|
Panie Siergiej, a pan ma dzieci, że śmie pan porównywać? A może pan po prostu zazdrości, może pan też się kochał w Arkadiuszu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #849 : Września 15, 2014, 08:34:57 » |
|
Nie do końca, bo my nie mamy zamiaru póki co ryzykować wymordowania naszych cennych prywatnych drużyn. Póki co wyślemy do Bialenii wojsko regularne.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #850 : Września 15, 2014, 08:37:24 » |
|
Wychodzimy na prostą widzę, tylko co tu robi Kantazo? (słyszałem że podobno jego mama siedzi na tablecie i przegląda ZSKHiW ._.)
(mały załącznik)
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #851 : Września 15, 2014, 08:41:50 » |
|
Moja realna rodzicielka również jest fanką ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #852 : Września 15, 2014, 08:42:12 » |
|
Moja realna rodzicielka również jest fanką ZSKHiW.
Autentycznie? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #853 : Września 15, 2014, 08:58:18 » |
|
Panie Siergiej, a pan ma dzieci, że śmie pan porównywać?
Bym musiał spytać każdą przodowniczkę pracy, które były na imprezach gratulacyjnych, ale mi się nie chce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #854 : Września 16, 2014, 06:23:05 » |
|
Trochę długo przestawiałem się na powakacyjny plan dnia ale powoli jakoś mi to idzie. Już ogarnąłem prawie wszystkie zaległości, których mi się na bieżąco trochę robiło. Do weekendu najprawdopodobniej nie będę jeszcze pisał tyle ile bym chciał ale powoli będę wracał do formy.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|