Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« : Maja 17, 2012, 07:05:17 » |
|
I tak oto rozpoczyna się budowa mojej nowej rezydencji. Uznałem, że lepiej będzie mieć posiadłość na miejscu, niż dojeżdżać z Vergen co trochę zajmuje.  Jak widać koparki już zostały sprowadzone na miejsce. Przypuszczalnie budowa potrwa maksymalnie dwa tygodnie.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maja 17, 2012, 10:05:30 » |
|
Miała. Tutaj. Dziwne, że tego nie zauważyłeś, jesteś na forum cały czas praktycznie.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maja 17, 2012, 10:26:00 » |
|
Aha, rozumiem. Zwracam honor; sam czasami tak robię. Jednak staram się, żeby na ogół było tak, że jak jestem zalogowany, to coś robię na forum. Zdarza się jednak, że coś mnie odciągnie od komputera i wtedy mam podobną sytuację do twojej. Zatem wszystko w tej kwestii wyjaśnione.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maja 19, 2012, 03:42:29 » |
|
Został już wykopany dół pod fundamenty. Niedługo rozpocznie się ich budowa.  Na zdjęciu widać jednego z robotników, pana Jerzego. Jak widać jest on zadowolony ze swojej pracy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maja 20, 2012, 01:32:23 » |
|
Retoryczne pytanie, ale odpowiem. W moim przypadku chciałem dobrze udokumentować budowę. A dlaczego inni tak robią? Tego na 100% nie wiem, ale powiem że pewnie myślisz o tych samych co ja, Budzimirze. Z tego samego powodu zapewne napisałeś powyższego posta. Więcej nie napiszę, bo łatwo wywnioskować odpowiedź na to pytanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipca 09, 2012, 03:50:45 » |
|
Co z tą budową? Bo sąsiedzi narzekają, że robotnicy w ogóle nie piją tylko pracują i śmierdzi.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipca 10, 2012, 09:46:59 » |
|
Dokładnie, a tu przecież nie trzeba zdobywać zdjęć z Chróstnika.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopada 22, 2012, 08:50:57 » |
|
Budowa została zakończona - oto rezydencja Septimusów. Dokładniejszy opis jeszcze się tu kiedyś znajdzie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopada 23, 2012, 07:57:35 » |
|
Przepiękny badziewizm. Przy okazji większego remontu pomalowałbym to jeszcze na różowo i dodał trzecią wieżę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #13 : Listopada 23, 2012, 12:45:48 » |
|
A ja bym dodał mój posąg.
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopada 23, 2012, 02:02:43 » |
|
Jestem ładniejszy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|