Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #45 : Października 06, 2013, 07:44:48 » |
|
Dobra, ale tak już bardziej serio. Kontynuujemy to jutro w jakimś wątku o porwanych, bo tutaj to taki spam się zrobi. No i właściwie rezydencja nie istnieje.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 06, 2013, 07:45:58 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #47 : Października 18, 2013, 06:03:40 » |
|
Tak,Budzimir żyje !!! Już nigdy nie zwątpię w niego !!!
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #48 : Października 18, 2013, 06:20:39 » |
|
Trzeba Cię jakoś surowo ukarać przywitać, bo pewno pijany byłeś!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #49 : Października 18, 2013, 07:52:57 » |
|
Buuu, a już mieliśmy wybierać Mistrza Budzmira VIII! Co za szkoda! A tak poza tym, to może wytłumaczysz dlaczego pomagałeś Joksymilowi?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #50 : Października 18, 2013, 08:06:21 » |
|
no właśnie,pochwal się 
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #52 : Października 18, 2013, 08:14:21 » |
|
Bo miał mi pozwolić na swobodne mordowanie niewiernych! Wszyscy budzimiryści o tym marzą, a ja miałem im taką możliwość zapewnić. Oszukali mnie, więc raduje mnie ich porażka!
Katha Joanna de Vill lubi to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #53 : Października 18, 2013, 08:14:58 » |
|
Cieszymy się razem z tobą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #54 : Października 18, 2013, 08:19:10 » |
|
Ależ Zabobon mówi wyraźnie o takich występkach. Wiele morałów o tym mówi traktuje o tym! O grobach, o kocie, o smoku, o grzybach, o dachu, o bimbrze, o komarze, o ścianach...
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #55 : Października 18, 2013, 08:22:53 » |
|
Jeden raz można odpuścić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #57 : Października 18, 2013, 09:11:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #58 : Października 18, 2013, 09:22:20 » |
|
Życie jakie Cię teraz czeka będzie straszne. PRL o to zadba. Może nawet wrócimy nieco do korzeni i odwołamy się do wizji tow. Makłowa i mieńszewizmu rewolucyjnego. Nie pozwolimy Ci nawet na masowe egzekucje bez naszej zgody, o pierdnięciu już nie wspominając.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|