|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Września 23, 2012, 05:23:04 » |
|
Witaj Laszku! http://aguria.pun.pl/viewtopic.php?id=625Chciałbyś spędzić wakacje w Agurii? Powyżej dodałem link do majątku pewnego oficera, który z chęcią przyjmie Cię w gościnę. Aguria to piękny kraj. Mają morze. Założę się, że podobnie jak większość Weerlanczyków nigdy nie byłeś nad morzem...
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Września 23, 2012, 06:41:28 » |
|
Pamiętam, że dawno temu płynąłem statkiem na Nową Hirschbergię. Tak mnie mdłości brały, że cały czas tylko piłem rum. Nic nie zapamiętałem, więc chętnie przepłynę się gdzieś jeszcze raz. Aguria może być.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Września 23, 2012, 06:46:27 » |
|
To się tam powołaj na mnie, gdyż w tamtejszych wyższych sferach jestem wielce popularny.
Jeżeli będziesz chciał pozwiedzać to możesz zatrzymywać się w hotelu należącym do jednego znajomego oraz oczywiście w naszej ambasadzie. Prawda, Towarzyszu Ambasadorze w Agurii?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopada 28, 2013, 12:02:27 » |
|
Niestety mój pałac został poważnie uszkodzony w trakcie bitwy o Hirschberg. Trzeba go odbudować. Musi być jeszcze pięknięjszy niż dotychczas. Renowacja będzie kosztować mnie około 260 000 loli. Pałac obecnie: 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopada 28, 2013, 10:31:58 » |
|
Wyklepie się i będzie jak nowy.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopada 28, 2013, 10:44:42 » |
|
Tak w ogóle to gdzie on jest się znajduje ten pałac?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopada 29, 2013, 06:09:37 » |
|
Gdzieś w okolicach Placów Generalskich. Podałbym ulicę, ale spadło tutaj kilka bomb i wszystko się pozmieniało.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudnia 02, 2013, 09:07:08 » |
|
Remont został zakończony. Pałac prezentuje się nad wyraz okazale:  W środku znajdują się rozliczne atrakcje min. basen i strzelnica. Obiekt jest strasznie wielki. Nie wiem co robić z taką przestrzenią. Na razie zagonię tam moich hirshberskich niewolników. Cały budynek jest dobrze chroniony, więc na pewno nie uciekną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudnia 07, 2013, 03:07:50 » |
|
7 grudnia 2013 r. Hirschberg-Arkopolis
Ja, Arkadiusz Filip von Wettin przekazuję na własność moją Jurtę Królewską, która obecnie stoi zaparkowana w Bździszewie, tow. Laszkowi diukowi Młynariewowi.
(-) Arkadiusz Filip
STWIERDZAM ZGODNOŚĆ Z PRAWEM
/-/ Stanisław Wyspiański notariusz amator
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudnia 07, 2013, 10:03:11 » |
|
Och dziękuję. Wreszcie będę miał gdzie trzymać bydło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwca 08, 2014, 12:11:03 » |
|
Korzystając z osłony nocy zakradłem się do mojego pałacu, by zabrać z niego najcenniejsze rzeczy. Teraz słudzy Ametysta mogą go sobie do woli bezcześcić, plądrować czy co tam lubią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwca 08, 2014, 09:23:09 » |
|
Dziękujemy Ci Laszku za pozwolenie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwca 22, 2014, 05:45:55 » |
|
W związku z okupacją stolicy, nad pałac zostały zrzucone ulotki z zaproszeniem.
Ja, Tobiasz von Richtoffen, Książę Żuław, Irkunu i Aryunu etc, zapraszam ciebie czcigodny regencie na przyjęcie urodzinowe w Majątku Acapulco na Żuławach. Impreza będzie trwała dwa dni, będzie bimber, wino mszalne i Weerlandzkie kobiety. Zamówiłem także Węgiel do potraw. Nie wiem jak się dostaniesz, ale w każdym razie zapewniam ci kwaterę w pałacu koło Helmutta i na przeciwko Ametysta.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwca 22, 2014, 05:49:03 » |
|
Ja tu czuję jakiś spisek! Kto mi zagwarantuje bezpieczeństwo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|