|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #91 : Lutego 23, 2013, 01:24:42 » |
|
Żal, a gdzie Triada, ja się pytam?!
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #93 : Lutego 23, 2013, 02:05:12 » |
|
Wiedziałem, że się czepniesz Budzi-mirku. PMOb napisałem w ten sposób bo to skrót od Państwowej Milicji Obywatelskiej. Żeby nie kojarzyło się z Twoimi siepaczami ostatnia litera jest mała. Król mi to zasugerował, więc podziękuj koledze z piaskownicy. Żal, a gdzie Triada, ja się pytam?!
Fakt, żal (mi Ciebie). Ale nie codzień pierwszego maja...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #94 : Lutego 23, 2013, 02:41:18 » |
|
Może by tak ogłosić świętem państwowym ,,Dzień bez spisku" dla upamiętnienia wydania ,,Echa Aralii", które nie zawiera teorii spiskowych.
Chociaż ten ,,swój człowiek"posadzony przez króla to brzmi trochę podejrzanie.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2013, 02:44:22 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #96 : Lutego 24, 2013, 06:14:55 » |
|
Czy Bąbel coś sugeruje?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #98 : Lutego 25, 2013, 04:53:23 » |
|
Tak czy inaczej przyznasz, że PMOb miało być jednak jakąś aluzją do PMOB, oczywiście nie mówię, że jest to coś złego.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #99 : Marca 05, 2013, 07:51:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #100 : Marca 05, 2013, 05:23:30 » |
|
Trzeba wymyślić coś z AFM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #101 : Marca 05, 2013, 08:24:58 » |
|
Napisałeś że na miejsce Swarzewskiego startuje dwóch kandydatów. Chyba powinieneś wspomnieć też coś o Wszetopełku.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #102 : Marca 06, 2013, 11:20:48 » |
|
kiedy pisałem artykuł, kandydatów było 2. Jak mi nie wierzysz sprawdź godzinę wydania gazety i godzinę zgłoszenia Gładkiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #103 : Marca 06, 2013, 04:57:22 » |
|
Jaki Laszk, nie zauważył! Tak czy inaczej widzę, że przestano o mnie pisać bzdury. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #104 : Marca 06, 2013, 08:24:45 » |
|
Hmm, to już nie mogłeś poczekać, aż skończy się czas na składanie kandydatur?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|