|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marca 04, 2012, 12:33:03 » |
|
Tak wysoki sadzie przyznaje się do winy i jako swoj adwokat domagam sie wydalnienia mnie z ZSKHIW
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marca 04, 2012, 06:44:38 » |
|
Jeśli można wysoki sądzie: po pierwsze nie jest pan adwokatem po drugie wnoszę o zabezpieczenie i konfiskate majątku. Po trzecie mam pytanie do oskarżonego: jakie informacje przekazał pan i jakim krajom/osobom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marca 04, 2012, 06:56:54 » |
|
Wysoki Sadzie : Informacje jakie podawałem to były wymienię w pkt: -ilość obywateli -władze ZSKHIW -ilość zarejestrowanych użytkowników na forum ZSKHIW to wszystkie informacje jaka były podawane przez mnie dziękuje za wysłuchane
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marca 04, 2012, 10:30:52 » |
|
Dziękuję Wyskoki Sądzie. Widzę, że oskarżony nie chce współpracować. Czy oskarżony potwierdza iż 'wypadek' z forum ZSKHiW był z winy oskarżonego??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marca 05, 2012, 06:46:14 » |
|
Wyskoki sadzie panie Prokuratorze Oświadczam iż nie jestem winny wypadku z forum ZSKHIW
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marca 05, 2012, 05:55:39 » |
|
Wysoki Sadzie (Zycie Realne) W Dniu upadku Forum bylem w Drodze do Sztokholmu na Zebranie Partyjne
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marca 05, 2012, 06:21:42 » |
|
Wysoki Sadzie Odpowiem tak Ta rozprawa do jasny Śmiech na sali oraz ze na resztę pytań nie będę odpowiadał i proszę o natychmiastowy wyrok sadu
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marca 06, 2012, 10:47:07 » |
|
Jako iż oskarżony nie chce odpowiadać na pytania proszę o dopisanie do listy zarzutów: - składanie fałszywych wyjaśnień. Proszę o zakończenie procesu sądowego.
Zastanawiam się również nad skierowaniem wniosku o oskarżenie Jana Charbufa w RP (real).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marca 09, 2012, 03:36:18 » |
|
Stawiam się. Nazywam się Arkadiusz II Filip von Wettyn mój v-wiek nie jest znany, jestem obecnie panującym królem Hirschbergii i Weerlandu. Zamieszkuję w Hirschberg-Arkopolis.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|