|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #30 : Września 18, 2012, 10:28:47 » |
|
Dymisja Ja niżej podpisany, w dniu dzisiejszym podaję się do dymisji z funkcji Narodowego Komisarza ds Wojskowości. Swoją decyzję motywuję wypaleniem i brakiem motywacji, zwłaszcza w sytuacji wywołanego przez żołnmierzy buntu. Podpisano gen lejt Erick Monde- Kovacs
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #31 : Września 18, 2012, 09:41:51 » |
|
Przyjmuję dymisję
Odpowiednie rozporządzenie w tej sprawie wydam jutro.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #32 : Września 23, 2012, 04:58:40 » |
|
Towarzysze!
Dzisiaj już na pewno dam zapis posiedzenia rządu, przepraszam serdecznie za opóźnienia. Przez tę rewolucję jest lekki bałagan w dokumentach i nie jest łatwo znaleźć zapis stenograficzny posiedzenia. Co do listy płac wojskowych, to jeszcze nad tym popracuję i w tym tygodniu rozporządzenie będzie gotowe.
Towarzyszu Premierze! Pragnę ponowić prośbę ws. płac oraz przypomnieć o stenogramach z posiedzenia. Niby rząd jest normalny a opóźnienia ciągle takie same. I jak żyć, Towarzyszu Premierze? Jak żyć?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #33 : Września 26, 2012, 10:10:31 » |
|
W porządku, rewolucja zakończona, papiery się odnalazły. Zamieszczę je jutro. Tym razem na pewno. Listą płac też zajmę się jutro. A jak żyć? Długo, żeby jak najwięcej podatków zapłacić i napchać kieszenie skorumpowanej władzy jak najdłużej cieszyć naszym wspaniałym krajem!
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #34 : Września 28, 2012, 01:37:10 » |
|
Premier miał problem ze wstawieniem. tak przynajmniej mówił wczoraj. Tymczasem wstawiam zastępczą relację: http://www.youtube.com/watch?v=SIkuss-U-gk&feature=relmfu
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #35 : Października 05, 2012, 08:00:37 » |
|
W dniu dzisiejszym podaje się do dymisji ze stanowiska DG BKL.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #36 : Października 05, 2012, 08:49:23 » |
|
Ale się wszyscy poobrażali.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #37 : Października 06, 2012, 04:48:00 » |
|
Nie to nie z obrażenia bo już została sprawa wyjaśniona. Po prostu nie jestem w stanie wyrobić z planami. Ale obiecuję wrócić na to stanowisko gdy zaliczę cały rozszerzony rok biologii i chemii.... (cholerny biol-chem)* Tak więc z obrażeniem nie ma to nic wspólnego. Zresztą świadczyło by to o mojej głupocie bo pozbywając się tej funkcji nie mogę blokować kont bankowych:)
----- * zdałem. ale zmieniłem rozszerzenie i muszę zaliczyć różnicę programową.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #38 : Października 06, 2012, 08:29:10 » |
|
Oczywiście jak najbardziej rozumiem powody odejścia, przyjmuję dymisję i życzę pomyślnego zaliczenia różnicy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #39 : Października 19, 2012, 03:17:13 » |
|
Już dawno obiecano mi wyznaczenie list płac dla żołnierzy. W obecnej sytuacji, jeżeli się nie mylę, do czasu przejścia wotum zaufania stary premier pozostaje przy funkcji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #40 : Października 23, 2012, 06:39:59 » |
|
Towarzyszu Premierze!
Zwracam się z prośbą o doradztwo w sprawie obsadzenia stanowiska Rektora Uniwersytetu im. Budzimira I. Statut uczelni poleca mojej skromnej osobie jako Królowi, który go zaakceptował, mianować Rektora z własnej inicjatywy lub na Wasz wniosek. Do tej pory pełniłem tę funkcję i w wypadku braku innych kandydatów jestem gotów bezinteresownie pozostać na stanowisku.
Proszę również o ustalenie pensji wykładowców i rektora. W wypadku mianowania mnie ponownie na stanowisku proszę o wpłacanie wynagrodzenia po połowie: na konto Fundacji Białej Róży oraz na konto Fundacji Młynariewów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #42 : Listopada 01, 2012, 01:56:40 » |
|
Narodowy Komisariat ds. Sił Zbrojnych zwraca się z prośbą o przekazanie środków finansowych do bezpośredniej dyspozycji Sił Zbrojnych. Na czas obecnej kadencji potrzebujemy kwoty ok. 2.000.000.000 loli.
(-) Arkadiusz Filip
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|