Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« : Października 21, 2011, 11:06:26 » |
|
Morze Żywe to najwiekszy wykorzystywany rekreacyjnie zbiornik wodny znajdujący się na terenie Laszkbergu. Można tu pływać wpław, kajakiem, żaglówką łowić ryby itp. Co roku przyciąga setki turystów z całego Weerlandu.  Nad jeziorkiem znajduje się niewielki pensjonat. 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marca 02, 2013, 08:50:21 » |
|
Nad zbiornik dostarczono dziś w nocy korwetę 'Kaszel'. Po kilku zespawaniach statek jest w doskonałym stanie. Proszę o wpłatę 520 tys. loli. 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marca 02, 2013, 12:33:28 » |
|
Super! Ale będę sobie żeglował! Hmmm.. ale to nie ma żagli, więc jednak nie będę.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marca 02, 2013, 12:36:39 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Katarzyna Hans
Imigrant
Posłuch 0
Nie bij, wytłumacz: gg 9157023
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwietnia 06, 2013, 10:29:35 » |
|
Witam serdecznie, polecono mi to miejsce jako dobrze wpływające na cerę. Czy znajdzie się dla mnie jakiś przytulny pokoik?
|
|
|
|
|
|
Katarzyna van der Ice - Hans żona Marcela Hansa
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwietnia 07, 2013, 11:33:21 » |
|
Mamy tylko jeden wolny pokój. Toż to wczesna wiosna, najlepszy czas na kąpiel w jeziorze, więc zjechało do nas wielu turystów. Mam jednak nadzieję, że wystarczy: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwietnia 07, 2013, 04:39:26 » |
|
To ja bym się dokwaterował do mojej żony, są dwa łoża madejowe*  Da radę? * by się połączyło w jedno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwietnia 07, 2013, 07:07:12 » |
|
No to przecie są dwa łóżka na zdjęciu. Przysuńcie je do siebie i już.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwietnia 07, 2013, 07:27:05 » |
|
No ja wiem, no ja chcę  Ale myślałem, że może są jakieś rozgraniczenia płciowe w wynajmowaniu pokoi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katarzyna Hans
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwietnia 07, 2013, 09:50:59 » |
|
No to przecie są dwa łóżka na zdjęciu. Przysuńcie je do siebie i już.
Mam obawy, że się rozlecą... Pokoik przytulny, tylko cos dziwnego leży na krześle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwietnia 09, 2013, 09:38:57 » |
|
To tylko zdechły chochlik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katarzyna Hans
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwietnia 09, 2013, 07:37:40 » |
|
To tylko zdechły chochlik.
Wyglądało to to na sponiewieranego borsuka. Póki nie śmierdzi, niech leży. Przy okazji: czy w tym jeziorze można nurkować?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwietnia 09, 2013, 07:45:39 » |
|
Niby nic tego nie zabrania. Kiedyś nawet wysłałem tam sierżanta z mojej gwardii, ale dziwnym trafem od tamtego dnia jakoś Hieronima nie widziałem. Na utopce niech Panna uważa, najlepiej wiedźmina wynająć.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwietnia 09, 2013, 07:52:54 » |
|
Oczywiście, że można nurkować. To jezioro jest wbrew pozorom bardzo głębokie. W jednym miejscu ma ponad 30 metrów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipca 24, 2013, 02:21:23 » |
|
W Laszkbergu trwa w najlepsze sezon wakacyjny. W ośrodku wczasowym nad Morzem Żywym czuć atmosferę lata: zapach grilla, dyskoteki do 4 nad ranem, grupy pijaczków nawołujące się po nocy, nietrzeźwą młodzież skacząca na dupę do wody. Obecnie wszystkie pokoje są zajęte, ale zawsze można spać w komórce na węgiel lub na strychu. Tak więc wszystkich zapraszam do Laszkbergu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipca 24, 2013, 02:30:35 » |
|
A można tam zamieszkać na stałe?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|