|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Lutego 13, 2012, 03:42:07 » |
|
Nasz wywiad dostarczył nam ciekawe przemówienie Vilandera. Niektóre teksty wskazują na zemowanie. Proponuję pochylić się nad nim. http://forum.wurstlandia.boo.pl/viewtopic.php?p=24580&sid=3b90629d5615b7253de1d27048cd0a01#24580Król Wurstlandii nawiązuje to wyraźnie do swych tragicznych przeżyć z czasów przedszkolnych. Ortografia nie jest jak wiemy straszna. Tragedią może być nauczenie się ładnego pisania. Po co mam trwonić czas na życie wirtualne, skoro mam życie realne. Oto najciekawszy fragment! Podważona zostaje tu idea v-świata. Co ciekawe jest to przerobiona wersja cytatu marszałka diuka Młynariewa: Po co mam trwonić czas na życie realne, skoro mam życie wirtualne.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 13, 2012, 04:03:03 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lutego 16, 2012, 09:51:58 » |
|
Kiedyś dałem mu Order Papierowej Korony kl. I (zresztą sam był pomysłodawca tejże nazwy). Może znalazł go przy porządkach...
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lutego 19, 2012, 05:35:16 » |
|
He He. Nie chce się chwalić ale wypierdzielili mnie kiedyś z Królestwa Parówek  Taka tam akcja sabotażowa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lutego 19, 2012, 07:16:22 » |
|
Hehe. Skazanie mnie na banicję i ew. śmierć wisi u mnie nad łóżkiem w apartamentach prywatnych, a wywieszanie jego kopii we wszystkich urzędach to plany na niedługą przyszłość.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lutego 19, 2012, 07:20:44 » |
|
A także mojego v-brata i von Hirshberga przed jego śmiercią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|