|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #60 : Maja 15, 2013, 03:20:30 » |
|
Ale ja gram tylko przez X11 a nie pro evocośtam, więc nadal nie wiem jak to ma wyjść.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #61 : Maja 15, 2013, 03:27:13 » |
|
Już tłumaczę dokładniej.
W PESie jest możliwość edytowania i tworzenia drużyn. GKS ciągle jest w trakcie edycji. Kiedy go skończę, będę mógł wyedytować te drugi kub, który nazwę Arkana Znicz. Po udzieleniu przez Towarzysza wskazówek odnośnie nazwisk, wieku, statystyk, pozycji zawodników wszystko dopasuję. Musiał będę też znać barwy klubu. No i po wyedytowaniu klubu na Znicz rozegram mecz z komputerem, podczas którego ja będę grał GKSem a komputer Zniczem. Taki mecz nagram.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #62 : Maja 15, 2013, 03:39:15 » |
|
A no to ok. Zależy jakie statystyki potrzebujesz. W X11 jest kilka, nie wiem jakie są w tej grze, ale pomysł przedni!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #63 : Maja 15, 2013, 03:56:55 » |
|
A co to jest te X11 ?
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #64 : Maja 15, 2013, 06:59:26 » |
|
Najlepiej podaj wszystkie statystyki, które w X11 są. Jeśli mówisz, że X11 ma ,,kilka" statystyk, to bardzo prawdopodobne, że mniej niż w PESie, ale z tym nie będzie problemu, zwyczajnie resztę dobiorę tak, aby były one takie w miarę zgodne z renomą klubu. Przykładowo zawodnicy z klubów dobrych, powyżej 70/100, z klubów bardzo dobrych powyżej 90/100 itp. Oczywiście dopasuję też te statystyki do pozycji(żeby przykładowo obrońca nie miał 80 w ataku, a 40 w obronie, bo to by było bez sensu).
Ja wyedytowałem pierwszy skład i trzech rezerwowych. W ten weekend spróbuję gdzieś tak z pięciu kolejnych zrobić. Jak dobrze pójdzie, to za dwa tygodnie będę gotowy do rozpoczęcia prac na stworzeniem w PESie Znicza.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #66 : Maja 27, 2013, 12:39:34 » |
|
Skład drużyny: liczba zawodników- 20
pozycja----numer koszulki----imię i nazwisko----wiek----umiejętności/ forma----cechy specjalne Bramkarz 1 S. Krakowiak 31 9/14 opanowany Obrońca 4 M. Kluzek 31 8/16 opanowany, szybki, lider Obrońca 2 K. Marzec 31 7/11 inteligentny, często oszukuje, dobrze główkuje, szybki Obrońca 3 A. Ratka 31 8/10 dobrze główkuje Obrońca 26 M. Augustyniak 30 5/8 wolno się męczy Obrońca 17 S. Cebula 25 8/13 inteligentny, mocno kopie Obrońca 5 N. Azul 19 4/18 oszukuje, dobrze główkuje CDN... (za jednym razem tego nie spiszę)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #67 : Maja 28, 2013, 01:39:32 » |
|
Pomocnik 9 A Biczyk 35 5/4 specjalista od rzutów wolnych Pomocnik 8 K. Tatarski 34 4/4 kocha swój klub Pomocnik 30 Z. Schetyński 33 5/13 kapryśny, kocha klub Pomocnik 6 B. Kulczyk 29 6/18 wszechstronny, opanowany, lider, wolno się męczy, bramkostrzelny Pomocnik 20 B. Werbanowski 27 8/7 wolno się męczy, mocno kopie Pomocnik 27 A. Gozdowski 24 5/12 wolno się męczy, mocno kopie
CDN (jeszcze napastnicy i Ciecierad może montować meczyk)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #68 : Maja 29, 2013, 11:09:43 » |
|
Napastnik 10 A. Osowski 34 6/2 kocha swój klub (pod koniec tego sezonu kończy karierę) Napastnik 29 I. Saszkiewicz 29 5/11 opanowany, kocha swój klub Napastnik 19 M. Ledo 27 3/13 inteligentny, gra ostro Napastnik 22 G. Cebrat 24 3/15 wszechstronny, dobrze główkuje Napastnik 28 R. Gmitrzuk 23 7/14 kocha swój klub Napastnik 12 B. Chomiczuk 23 4/1 oszukuje, gra ostro, szybki, mocno kopie, bramkostrzelny Napastnik 23 F. Ludziński 21 1/7 kocha klub KONIEC
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #69 : Maja 29, 2013, 06:22:50 » |
|
Wielkie dzięki. Z tym ,że jednak nie wyrobiłem się jeszcze z edycją zawodników GKSu, a co dopiero Znicza. Nie będzie Ci chyba przeszkadzało, jeśli nie przyłożę się zbytnio do wyglądu Twoich zawodników?
PS: TYLKO JEDEN BRAMKARZ? Ja zawsze robię wszystko żeby mieć trzech lub czterech. Zawsze potrzeba kogoś w razie kontuzji ub zawieszenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #70 : Maja 31, 2013, 08:54:06 » |
|
na wyglądzie mi nie zależy, tak mam tylko jednego bramkarza, po sezonie planuję dokupić rezerwowego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #71 : Czerwca 06, 2013, 11:57:17 » |
|
Poniżej barwy RKS Arakna Znicz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #72 : Czerwca 24, 2013, 12:56:30 » |
|
Po serii porażek zwycięstwo i to jaki 5:0 z Polondią i przeprzeprzepiękny hattrick Aleksandra Gozdowskiego. JEEEEEEEEE!  Tłumy szaleją
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #73 : Lipca 08, 2013, 12:16:04 » |
|
Znicz zremisował (0:0) z Eskimosem. To nasza mała zemsta za poprzedni mecz, który Eskimos wygrał roznosząc Znicza po kątach (5:0). Remis to nie dużo, ale jak na mecz z Eskimosem to spory krok naprzód! Cieszymy się!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #74 : Lipca 09, 2013, 10:57:31 » |
|
Droga wycieczko! Znajdujemy się na stadionie RKS Arakna Znicz. Najstarszego klubu w tym kraju. Został on założony 3 grudnia 2010roku. Sam stadion powstał później. Zawodnicy RKSu zaprosili Was na murawę. A jeśli będziecie grzeczni, może rozegracie mały meczyk?  Najpierw rozgrzewka...  potem drybling...  i strzały na bramkę  Kto strzeli gola, ten dostaje szalik klubowy:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|