|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #45 : Lutego 26, 2013, 03:52:00 » |
|
Szybko zmieniacie barwy, gratuluję lecz łyżwy są i tak zabawniejsze.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #46 : Lutego 27, 2013, 01:17:30 » |
|
czerwony i żółty to przede wszystkim bawy narodowe i barwy klubu kibica Podsumowanie 11sezonu Wygrane (5meczy) z: Emirates Al Muhar (dwa razy) 6:0 i 5:0, Kieransem Sentora (raz) 3:1, Pięciopolską (raz) 2:1, Chiki-Chiką (raz) 5:0 Remisy (3mecze) z: DKS TNC Sclavinianem (raz) 3:3, Chiki-Chiką (raz) 1:1, Pięciopolską (raz) 1:1 Przegrane (2mecze) z: Kieransem (3:4), DKS TNC Sclavinian (raz) 0:1 Gole Strzelone przez Znicz: 29 Strzelone Zniczowi: 13 Największa wygrana: z Emirates Al Muhar (6:0) Największa przegrana: z Kieransem (3:4) Żółte kartki: 16 Czerwone kartki: 0 Nagrody: Najwięcej asyst: B. Werbvanowski Najwięcej punktów: B. Werbanowski Najlepszy pomocnik: B. Werbanowski Najlepszy bramkarz: S. Krakowiak Grę Znicza w tym sezonie oceniam na 5- (minus za stratę pierwszego miejsca) Jestem zadowolony, będą premie:)
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #47 : Marca 02, 2013, 09:51:03 » |
|
Chciałbym kupić mecz dla znajomego. Ile to będzie u Was kosztować?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #48 : Marca 02, 2013, 11:06:24 » |
|
To zależy, mamy wygrać czy przegrać? Wygrywamy gratis:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #49 : Marca 02, 2013, 01:08:50 » |
|
Hmm... z kim będziecie teraz grać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #50 : Marca 02, 2013, 02:01:14 » |
|
Czytanie ze zrozumieniem (!) się kłania. Pisząc: Podsumowanie 11sezonu miałem na myśli, że sezon się skończył. Aż do rozpoczęcia 12 sezonu RKS będzie grał mecze towarzyskie. Dzisiaj gramy z Bizonem i to u nas:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #51 : Marca 02, 2013, 05:09:02 » |
|
Cholera, przecież zapytałem się o najbliższy mecz, a nie o ostatni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #52 : Marca 04, 2013, 11:13:01 » |
|
Z Bizonem "bizoniaście" wygraliśmy (3:2). Najbliższy mecz- nie wiadomo kiedy (niestety).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #53 : Kwietnia 26, 2013, 01:28:05 » |
|
Pytałem Gromu, więc zapytam i RKSu. Czy bylibyście chętni w przyszłości rozegrać mecz towarzyski ze Smokiem Grabina?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #54 : Kwietnia 27, 2013, 10:06:05 » |
|
Jeśli Smok Grabina znajdzie się na X11 to chętnie- przyda się sparing.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #55 : Kwietnia 27, 2013, 01:55:22 » |
|
Spróbujemy się znaleźć jakoś.A nie macie nic przeciwko gdybym spróbował też w jakiś sposób(jeśli mi się uda) zrobić nagranie meczu z PESa, który zobrazuje mecz między Smokiem a Zniczem?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #56 : Maja 13, 2013, 11:55:29 » |
|
Nie wiem jak to chcesz nagrać bo tego meczu nie widać, ale próbuj!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #57 : Maja 13, 2013, 03:16:18 » |
|
Wiem o tym, że nie widać. Zaznaczam jednak, że ja swoją drużynę buduję w PESie gdzie widać mecze, a więc i Znicz mógłbym tam stworzyć z odpowiednimi wskazówkami i wtedy grając z komputerem można by próbować. PES daje możliwość pełnej wizualizacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #58 : Maja 14, 2013, 02:40:30 » |
|
A co to jest ten PES?
A teraz kwadrans kibica! Nie było mnie na kompie 2tygodnie i ominęły mnie 3 kolejki. Skutkiem tego były dwie porażki i jeden remis (z Bizonem). Ale już biorę się do roboty. To był kwadrans kibica!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #59 : Maja 14, 2013, 03:04:19 » |
|
PES-Pro Evolution Soccer,czy jakoś tak .Tok wgl jest to gra komputerowa.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|