|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 16, 2012, 09:32:17 » |
|
hip...hip... hura! Niech żyje KRPW!  Aż chciałoby się powiedzieć, że to jedyna słuszna partia, ale na szczęście my to nie JUP, które przegrało. Również dziękuję wszystkim, którzy oddali na mnie (i KRPW) głos. A tym, którzy na nas głosu nie oddali mogę powiedzieć jedynie: postaramy się w tej kadencji przekonać was, że warto na nas zagłosować. Już polewam Budzimirze. Świętujmy!
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #3 : Stycznia 16, 2012, 09:45:11 » |
|
Ratunku! Uciekajmy! Chyba nie ma sensu ratować tych fotek, które przyniosłeś ze sobą, Budzimirze?!
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #5 : Stycznia 16, 2012, 09:55:54 » |
|
Budzimirze, skorzystajmy z tej wody, która spadła nam z nieba. Niech wszyscy wezmą butelki, które jeszcze ocalały i łapią tę wodę!
Bierze flaszki robi co może, żeby choć jedną kroplę złapać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #7 : Stycznia 16, 2012, 10:03:13 » |
|
O tak, dzięki Prabudzimirowi!
Fala wody zabiera mnie ze sobą i mi także urywa się film.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwca 29, 2012, 10:17:40 » |
|
Co prawda innej nie znaleźliśmy, ale stara też jest na swój sposób urocza. Wznawiam bibkę! Znów wygraliśmy! Dziękuję wszystkim zaangażowanym w wyborach!  Trzeba to oblać!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2012, 12:53:05 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwca 29, 2012, 11:06:16 » |
|
Może kiedyś jeszcze lepszy wynik osiągnąć. Tymczasem 55,6% głosów to i tak niezły wynik  Budzimirze, polej mi, bo mi zaschło w gardle od tych wszystkich przemówień wyborczych ( i tych publicznych, i tych niepublicznych).
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2012, 11:08:34 wysłane przez Krzysztof Septimus »
|
|
|
|
|
|
|
|