|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #390 : Września 29, 2014, 06:49:00 » |
|
A co to jest Francja?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #391 : Września 30, 2014, 02:05:41 » |
|
Będzie ktoś tym archibokassą? Nie mam jak inaugurować obrad.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #392 : Września 30, 2014, 07:20:35 » |
|
Ja sie zgłaszam!
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #393 : Października 01, 2014, 01:54:33 » |
|
Panie, pan żeś nawet posłem nie jest. Nie to co Pan Premier.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #394 : Października 01, 2014, 03:46:06 » |
|
A jak można zostać posłem?, bo ponoć macie niedobór. a ja obecnie nie mam zajęcia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #395 : Października 01, 2014, 03:53:51 » |
|
Właśnie, organizujemy uzupełniające, czy czekamy na termin wyborów pisząc w międzyczasie konstytucję?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #397 : Października 01, 2014, 07:19:37 » |
|
Jakby co, to zgłaszam moja kandydaturę panowie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #398 : Października 01, 2014, 07:45:33 » |
|
Oj ty nie wiesz, że wszytko tu jest ustawione? Tu można działać tylko po znajomości. W związku z tym najlepiej będzie jeśli wstąpisz do Konserwatywno Religijnej Partii Weerlandu.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #399 : Października 01, 2014, 10:12:59 » |
|
ahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #400 : Października 06, 2014, 04:51:31 » |
|
Mógłbym podjąć próbę wznowienia obrad, jednak moim zdaniem nie ma to sensu. Z braku czasu nie mam zamiaru obejmować obowiązków archibokassy, nie jest to mój prawny obowiązek, a jedynie wszeteczny zwyczaj z czasów saskich. Nie widzę też sensu rozpoczynania sesji, którą zdominuje marazm i nieaktywność posłów. W dodatki przy tak wielkiej liczbie absencji lepiej poczekać do wyborów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #401 : Października 09, 2014, 06:49:29 » |
|
Ale czy aby czasem jakieś traktaty nie czekają na podpisanie? Takie rzeczy dobrze chyba załatwić w miarę szybko.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #402 : Października 09, 2014, 08:14:24 » |
|
Zgadzam się z towarzyszem przedmówcą. Podajmy je do narodowego referendum.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #403 : Października 09, 2014, 08:41:23 » |
|
Myślę, że to dobry pomysł. Sądzę, że może to uczynić Towarzysz Premier.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|