|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #376 : Września 21, 2014, 03:47:54 » |
|
Dopiero po śmierci zaczęliśmy doceniać Premiera Laszka. Następcę Wielkiego Sternika.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #377 : Września 21, 2014, 03:56:12 » |
|
No to 29 września obrady, zaprzysiężymy Budzimira, potem traktat z Francją i pozostałe ustawy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #378 : Września 21, 2014, 05:29:03 » |
|
Wspaniale.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #379 : Września 25, 2014, 02:54:21 » |
|
Idealnie, ale uprzedzam że będę mógł otworzyć je dopiero w godzinach popołudniowych.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #380 : Września 26, 2014, 06:39:44 » |
|
W związku z chaosem istniejącym w państwie, śmiercią premiera i zaginięciem Archibokassy, jako Komisarz ds. Dyplomacji postanawiam przyjąć traktat, i proszę Jego Królewską Mość Ametysta o podpisanie go i umieszczenie w Dzienniku Uchwał.
Przeniosłam wątek ze względu na spam
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Września 26, 2014, 07:02:53 wysłane przez Katha Joanna Zmora Poranna »
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #381 : Września 26, 2014, 07:01:34 » |
|
1. Gdzie widzisz moje zaginięcie? Loguję się, jedynie jestem nieaktywna. 2. Nie masz do tego praw, przykro mi. 3. Traktat został PRZYJĘTY już dawno. PRZYJĘTY oznacza, że zostanie rozpatrzony w Parlamencie. 4. Spamujesz. 5. Jesteś słabym pracownikiem i nigdy Cię nie kochałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #383 : Września 26, 2014, 07:19:54 » |
|
Ogłosiłam obrady od razu, gdy Tobiasz zgłosił umowę międzynarodową. Dwie oczekujące ustawy nie były na tyle ważne, by otwierać obrady tylko dla nich. Niestety nasze prawo każe rozpoczynać obrady tydzień po ogłoszeniu, co jest powodem zwłoki w ratyfikacji traktatu. Bardzo mi przykro, że Tobiasz nie chciał czekać do rozpoczęcia obrad 29 września.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Września 26, 2014, 07:35:51 wysłane przez Katha Joanna Zmora Poranna »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #384 : Września 26, 2014, 08:21:04 » |
|
Dostałem polecenie od Króla Francji Louisa I, żebym pośpieszył się z realizacją traktatu, ponieważ tak długo nie możemy (Francuzi) czekać. W przeciwieństwie do innych szanuję wszystkie władze i wykonuję zadania mi przez nie powierzone.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #385 : Września 26, 2014, 08:22:55 » |
|
W takim razie miałeś możliwość zgłoszenia mi tego faktu i ja bym wszystko zorganizowała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #386 : Września 26, 2014, 08:34:51 » |
|
Zawieszam swoją obecność w Mikroświecie na czas nieokreślony. To nie ma sensu.
W takim razie trzeba było napisać że jednak się wraca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #387 : Września 26, 2014, 08:36:28 » |
|
W takim razie trzeba było napisać że jednak się wraca. Masz wystarczająco dużo możliwości kontaktu ze mną, by kopnąć mnie i mówić, że mam wracać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #388 : Września 26, 2014, 08:38:27 » |
|
W takim razie trzeba było napisać że jednak się wraca. Masz wystarczająco dużo możliwości kontaktu ze mną, by kopnąć mnie i mówić, że mam wracać  Dobre. Jak bym tego wcześniej nie robił.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #389 : Września 26, 2014, 08:39:51 » |
|
W takim razie trzeba było napisać że jednak się wraca. Masz wystarczająco dużo możliwości kontaktu ze mną, by kopnąć mnie i mówić, że mam wracać  Dobre. Jak bym tego wcześniej nie robił. Ten powód by mnie przekonał
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|