|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #345 : Lipca 11, 2014, 02:17:36 » |
|
Helmut twierdzi, że odchodzi, ale nie jest to pierwszy taki przypadek. A ja mu cholera dział ufundowałem. Myślę, że możemy zacząć i bez jego podpisu wprowadzać traktat w życie.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #346 : Lipca 20, 2014, 09:33:56 » |
|
Autorytarne Księstwo Różowego Domu Kathy ubolewa z powodu kształtowania się systemu oligarchicznego w ZSKHiW. To zdumiewające, że krajem rządzi garstka ludzi, którzy są na dodatek jedynymi obywatelami tej mikronacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #348 : Sierpnia 04, 2014, 02:38:55 » |
|
A co jest do omówienia?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #349 : Sierpnia 04, 2014, 02:55:28 » |
|
No przecież twoja całkiem ciekawa ustawa o prawie zwyczajowym! Poza tym warto by w końcu wybrać nowego premiera i archibokassę. Tyle, że nie znamy nazwiska ostatniego posła...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #351 : Sierpnia 04, 2014, 02:58:05 » |
|
Laszk na premiera!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #352 : Sierpnia 04, 2014, 03:01:29 » |
|
Amcio mi w smsie pisał, że ja wygrałam. Coś jeszcze pisał a propos kogoś, przypomnę ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #354 : Sierpnia 04, 2014, 03:12:33 » |
|
W takim razie po prostu to przyjmijmy do wiadomości. /// btw. melduję że strzeliłam babola 4. Każdy mieszkaniec ZSKHiW ma przywilej sprawdzenia długości odzienia innego mieszkańca płci tej samej lub odmiennej przy użyciu linijki. 3.1 Jeżeli okaże się, że odzienie sprawdzanego będzie krótsze od określonego normami, sprawdzający jest zobowiązany zgłosić ten fakt miejscowej policji.
powinno być 4.1
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2014, 03:17:19 wysłane przez Katha Joanna Zmora Poranna »
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #356 : Sierpnia 04, 2014, 10:01:45 » |
|
Kiedy ja nawet posłem nie jestem. Pisałem już o tym wcześniej, tylko mi posta nie wysłało :C
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #357 : Sierpnia 04, 2014, 10:02:55 » |
|
To był zamach na post Laszka!
|
|
|
|
|