|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #166 : Stycznia 22, 2013, 02:31:32 » |
|
Laszk ponoć ma być dziś. Mam nadzieję, że jakoś pokona awarię.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #168 : Stycznia 22, 2013, 02:38:58 » |
|
Mi obiecywał, że może uda mu się przyspieszyć. Ciekawe czy sama kadencja też będzie opóźniona....
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #170 : Stycznia 22, 2013, 04:18:17 » |
|
Laszk premierem? Niech nas Manitou ma w swojej opiece! Pewnie dlatego omyłkowo zagłosowałem. HEEELP!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #171 : Stycznia 22, 2013, 04:34:20 » |
|
Nie jego. Sam Wiesz Kogo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #172 : Stycznia 22, 2013, 09:39:55 » |
|
 Łączę się w bulu i nadzieji z mniejszością aralską.
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #173 : Stycznia 23, 2013, 02:38:29 » |
|
Jak widać Laszk w poprzedniej kadencji jako Komisarz ds Wewnętrznych narobił jeszcze mało smrodu, pozwolę sobie wymienić nie dawno zakończony proces i (dwukrotną) bezpodstawną odmowę przyjęcia wniosku, jeszcze mało? Zróbcie go premierem to będzie jazda...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #174 : Stycznia 23, 2013, 02:41:19 » |
|
Przeniosłem tu wszelkie stęki. Powoli zaczynam się do nich przyłączać. Oby to była rzeczywiście awaria.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #175 : Stycznia 30, 2013, 12:15:50 » |
|
Ale mnie brzydko odmawialiście niedawno.
Jakie ja wnioski odrzuciłem bezpodstawnie? Jak chciałeś sobie zbudować fabrykę, co przynosiłaby 50 mln zysku miesięcznie, to musiałbym wycenić ją na przynajmniej 200 mln czyli więcej niż masz. Chciałem tylko żebyś dał jakiś rozsądniejszy przychód.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #176 : Stycznia 30, 2013, 12:51:57 » |
|
Ogólnie to dziwne aby przy takim stanie konta było o wiele niższe. Mam nadzieję, że nowy rząd zajmie się normalizacją kwestii waluty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #178 : Stycznia 31, 2013, 02:41:04 » |
|
Towarzysz Monde kolejny raz zagłosował choć nie jest posłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|