|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #61 : Sierpnia 20, 2012, 07:31:58 » |
|
Tankowiec do 2000 litrów cieczy? Nie opłaca się.
Do Budzimira: No przecież jest jego zdjęcie na rzece.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #62 : Sierpnia 21, 2012, 10:44:11 » |
|
To jak Wam tam wygodnie...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #63 : Sierpnia 21, 2012, 12:05:46 » |
|
Do Budzimira: No przecież jest jego zdjęcie na rzece.
Pisałem o tankowcu z Aralii
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2012, 03:00:29 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #64 : Sierpnia 21, 2012, 02:35:07 » |
|
Toż pikny je tankowiec:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #65 : Stycznia 17, 2013, 08:49:03 » |
|
Ktoś mi wytłumaczy, co tam w tym Bździszewie się dzieje? W telewizji coś o tym gadali, nawet u nas. A, jakie polecacie dobre, aralskie alkohole?
Wysłano - 17.01.2013 20:48
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #66 : Stycznia 17, 2013, 08:51:29 » |
|
Taki przygłup przyjechał i bunt wywołał. Próbuje Hirschbergię zająć.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #67 : Stycznia 17, 2013, 08:54:17 » |
|
No, nie chciałem uruchamiać RLS tymi sprawami, niech LS jeszcze sobie drzemie. Tak piszę do Was, może niedługo przylecę, ogarnę w Ismirali i zajadę na granicę zobaczyć organizację wojska. Ot tak, popatrzeć sobie.Wysłano - 17.01.2013 20:53 Karluscyń
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #68 : Stycznia 17, 2013, 08:58:09 » |
|
Słusznie. Mam nadzieję, że Wam się uda. Potrzeba nam doświadczonych oficerów. PS. Namnożyło się tej samej wiadomości.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #69 : Stycznia 17, 2013, 09:03:04 » |
|
Laptop mi się zaciął, szlag. Chyba w okolicy prądu brakło. No nic, bateria w zapasie. Tak w zasadzie pojadę w ramach takiego UN-u międzynarodowego. Jak w Ojczyźnie się nie rozrusza, przyjadę tu na ferie. Wysłano - 17.01.2013 21:03 Karluscyń
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #70 : Stycznia 17, 2013, 09:05:51 » |
|
Czekamy i przy okazji kibicujemy RLS. Szkoda aby normalne mikronacje padały.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #71 : Stycznia 18, 2013, 02:05:09 » |
|
Witam w Aralii i serdecznie zapraszamy! Zajrzę do RLS w weekend.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #72 : Stycznia 18, 2013, 03:06:46 » |
|
podpity nieco klient mruczy pod nosem
Uważaj pan na tych z aefemu. Dobrze, że tu nie ma zasięgu bo by komórki kradli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #73 : Stycznia 19, 2013, 11:13:41 » |
|
Wypraszam sobie! Młodzież z AFM nie kradnie- nigdy i niczego! Taki przygłup przyjechał i bunt wywołał.
A jak Budzimir robi rewolucję to jest fajnie i cacy. No ale zapomniałem, że Budzimir może w tym kraju wszystko. Czekam kiedy obwoła się królem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #74 : Stycznia 19, 2013, 11:44:00 » |
|
Odejdźmy nieco od realiów wirtualnych: to są wydarzenia fabularne. Dobra była zarówno rewolucja Budzimira i Laszka, jak i ta Joksymila. Przecież nie mogę popierać tych, które są wymierzone przeciwko mnie!
Wszyscy harcerze i skałty kradną batoniki!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|