Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« : Czerwca 10, 2021, 09:56:06 » |
|
Składam wniosek do obecnego dyrektora instytutu o rozpisanie konkursu na nowego dyrektora. Wniosek motywuje przedłużającym się brakiem aktywności instytutu.
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwca 10, 2021, 10:28:08 » |
|
Daję swoje błogosławieństwo Gównodowodzącego "Samoobrony". Gdyż jestem zwierzchnikiem, znam się na jednostkach i w ogóle. Kolega generał się podpisze.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwca 10, 2021, 10:46:42 » |
|
A to w takim razie będzie zgodne z prawem? Skoro król dał błogosławieństwo, bo ważne by konkurs był legalny a władza dyrektora niepodważalną. Zatem proszę o podstawę prawną rozpisania konkursu przez byłego dyrektora z błogosławieństwem króla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwca 11, 2021, 07:33:11 » |
|
Ugułem kwestie związane z zarządem IBW reguluje ten oto rozkaz: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1612.msg41206#msg41206Inna sprawa, że jest on nieco mało aktualny, więc chętnie bym go zmienił.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwca 11, 2021, 09:08:09 » |
|
To z tego chyba wynika że by było legalnie to powinien pierw król odwołać Ciecierada, a następnie to właśnie król jest władny rozpisać nowy konkurs, bądź powołać dyrektora bez konkursu (możesz to oczywiście zadanie wyznaczyć Mistrzowi Budzimirowi, ale trzeba zaznaczyć ze działa z twojego pełnomocnitwa)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwca 11, 2021, 09:14:05 » |
|
Ja bym proponował najpierw wyznaczyć kandydata, a następnie dopiero potem odwoływać obecnego dyrektora.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwca 11, 2021, 02:47:52 » |
|
W takim razie ja zgłaszam oficjalnie swoją kandydature.
Mój program, który konsultowałem już w rozmowach prywatnych z Mistrzem Budzimirem przedstawia sie następująco.
IBW zostanie gruntownie zrestrukturyzowane i przekształcone w Aralski instytut nauk , w którym powstaną: dział wojskowości pełniący dotychczasowe funkcje instytutu , i dział aeronautyki, astrofizyki i przestrzeni kosmicznej który przejmie role SWEK. Oprócz tego powstaną liczne bardzo potrzebne działy nauk humanistycznych np wydział sexworkingu, wydział nauk o rasiźmie, wydział nauk o płci a także wydział nauk o relacjach damsko męskich na którym dziekanem planuje uczynić Premiera tysiąclecia o ile ten wyrazi swą zgode.
Dział wojskowości rozpocznie projekty z zakresu psychologii, genetyki, i farmakologii mające na celu stworzenie perfekcyjnego superżołnierza, a także będzie badał możliwości bojowego wykorzystania rozpuszczalnika nitro
Dział aeronautyki będzie w zasadzie kontynuowal działania SWEK, z tym ze spróbujemy skontaktować sie i nawiązać współprace z ewentualnymi programami innych państw.
Oczywiście dla wszystkich tych działań zdobęde ewentualne mocodastwo legislacyjne i zaplecze finansowe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwca 11, 2021, 02:56:22 » |
|
Wydziały w obrębie jednego instytutu? Prędzej katedry.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwca 11, 2021, 03:01:36 » |
|
Jak sobie życzysz królu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwca 11, 2021, 03:03:01 » |
|
To ja proponuję rozwiązanie następujące:
(1) Unieważnienie aktualnego rozkazu regulującego kwestie IBW; (2) Wydanie nowego aktu przeze mnie jako głównodowodzącego lub przez rząd (jeśli nie ma być to placówka wojskowa); (3) Mianowanie Ciebie na dyrektora już na nowych zasadach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwca 11, 2021, 03:29:40 » |
|
Wspaniały pomysł królu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwca 18, 2021, 10:21:21 » |
|
Zmieniłem nazwę działu.
W ogóle mam taką sugestię abyśmy rozpoczęli tajne prace nad śmiercionośną bronią biologiczną, którą roboczo możemy nazwać "Wirus Zięba".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|