Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« : Czerwca 04, 2016, 10:30:11 » |
|
Szukam atencji, więc złośliwie poprzenosiłem wątki.Ludu Szlachecki! Obalić trzeba tego Ametysta, bo kiedyś lepiej było, a teraz już nie jest, więc grupa 20 dobrych ludzi dokonała ze mną aktu terroryzmu. Oddział gamma pod przewodnictwem Arbuza brawurowo uchlał się pod najbliższym sklepem z bimbrem, a mój oddział pappa dokonał aktu porwania ostatnich jeszcze aktywnych wątków. Żeby je odzyskać musicie spełnić następujące żądania, koniecznie w kolejności: 1- A z resztą nie ma żadnych żądań, Wolny Weerland, Wolny Węgiel, Wyłącznie Transport Indywidualny!
No i co, mogliście mnie aresztować, ale już za późno Hirschberskie śmiecie1oneoneone
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwca 04, 2016, 10:34:17 » |
|
Dobrze sie stało Hirschberskie świry , Weerlandzkie Kuhwy . Ciecierad to teraz raczej ściecierad cnie? Bo starliśmy mu ten jego uśmieszek!
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwca 04, 2016, 11:06:31 » |
|
Ale o co chodzi? Jakie wątki? To niemożliwe. Jak się wytłumaczę moim zagranicznym mocodawcom?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2016, 02:32:08 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwca 04, 2016, 11:10:08 » |
|
Nie no, to jest, kurwa, skandal, że tak zacytuję klasyka.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwca 05, 2016, 12:05:27 » |
|
Za to, że zawracacie mi głowę przenoszeniem wątków ponownie do odpowiednich działów, możesz zapomnieć o tym, jakobym miał Ci wytoczyć proces o wszystkie zbrodnie, do których się przyznałeś. Cierp! Nie będziesz oskarżony!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwca 05, 2016, 07:23:53 » |
|
Co za szczęście, że akurat przebywałem w Weerlandzie i nie dość, że uniknąłem śmierci z ręki terrorystów, to jeszcze mogłem dla przykładu ukarać ze trzy wioski.
PS. Ideę weerlandzkiego terroryzmu jak najbardziej popiera, ale ograniczcie się do prób zabicia mnie, a nie robienia burdelu na forum, co niczemu nie służy.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2016, 07:51:16 wysłane przez Ametyst »
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|