Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #15 : Maja 26, 2013, 06:16:43 » |
|
Nasi śledczy zbadali dokładnie sprawę i doszli do wniosku, że to Król ukradł pomnik. Na miejscu kradzieży znaleziono jego odciski palców. Ponadto to on zawiadomił milicję o przestępstwie, zapewne po to by zmylić funkcjonariuszy. Nie wiemy tylko jaki mógł mieć motyw.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maja 26, 2013, 06:50:20 » |
|
No przecież aby go zjeść. To Bąbel ukradł pomnik. I już.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maja 26, 2013, 08:02:39 » |
|
Po moim tajnym detektywowaniu doszedłem do wniosku że to weerlandczycy go ukradli.Ale pewności nie mam.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maja 26, 2013, 09:45:33 » |
|
A jak to wywnioskowałeś? Masz jakieś dowody?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maja 27, 2013, 01:08:45 » |
|
Bo Ty się od razu za tę sprawę zabrałeś a tutaj jest Hirschberg.
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maja 27, 2013, 03:42:46 » |
|
To rytualna fryzura a nie żaden gejofil. Te wasze kapelusze to jakie dziwactwo.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maja 27, 2013, 03:56:09 » |
|
Ludzie zbierają się pod pałacem i krzyczą: Gdzie jest pomnik !? Gdzie jest pomnik !?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maja 27, 2013, 03:58:16 » |
|
Wzruszyłem się, ale i tak aktualnie piję na Rzeżusze. Niech Hirschberska milicja dalej ich przekupuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maja 27, 2013, 04:00:13 » |
|
Zobaczę co da się zrobić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #25 : Października 14, 2013, 01:03:06 » |
|
W wyniku licznych bombardowań pałac jest nieco kiepskim stanie. Oczywiście zaraz po zwycięstwie rozpocznie się radosna odbudowa. Najważniejsze, że zawczasu wywieziono co znaczniejsze dobra. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #26 : Października 28, 2013, 08:13:54 » |
|
Na miejsce dostarczono pierwszą grupę Hamerykanów, którzy pomogą nam w odbudowie Pałacu. Dodatkowo już wkrótce przybędą tu tłumy ochotników. Na początek trzeba uporządkować ten bałagan i dostarczyć materiały. Do roboty dzieci! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #27 : Grudnia 30, 2013, 11:24:58 » |
|
Tak jak już wspominałem Pałac został całkowicie odbudowany. Obecnie trwa jeszcze porządkowanie okolic i będzie można na nowo urządzać ogrody. Co prawda najpierw powinno się wybudować nowe mieszkania i miejsca pracy, ale gdzie ja bym wtedy odpoczywał? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #28 : Stycznia 10, 2014, 01:43:15 » |
|
Do Arkopolitańskiego dostarczono dziś mój samochód terenowy firmy RSC. jeszcze w Gorkau wyposażono go we wszelkie wygody. Auto posłuży mi do przemieszczania się po Hirschbergu, a w szczególności po zniszczonych jego częściach. Dzięki temu będę mógł osobiście nadzorować odbudowę. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #29 : Stycznia 10, 2014, 04:22:35 » |
|
Uzurpator pławi się w luksusach, a biedni ludzie nie mają na cegły.
|
|
|
|
|
|
Wspaniały Książę Ametyst Faradobus Prawowity Następca Tronu Wszej Hirschbergii
|
|
|
|