Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #90 : Października 07, 2014, 06:53:57 » |
|
W sumie mogę wymienić te fretki na Hockerberg.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #91 : Października 07, 2014, 07:17:00 » |
|
A zatrzymaj je sobie. Może jeszcze uda ci się nauczyć je robić do kuwety...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #92 : Października 07, 2014, 07:22:54 » |
|
Ale Laszku, po co mi one? I gdzie ja kupię tutaj kuwetę? Po takie rzeczy to trzeba jeździć za granicę, a za granicą j est diabeł. Za to Ty pewnie masz kuwetę, tak więc Hockeberg nie będzie Ci do szczęścia potrzebny.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #93 : Października 07, 2014, 07:26:50 » |
|
W ramach łaski jestem nawet skłonny oddać Stolcową Górę, ale fretek nie przyjmę. Jak to mówią - kto dostaje i oddaje ten w piekle... się poniewiera.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #94 : Października 07, 2014, 07:44:45 » |
|
W ramach łaski jestem nawet skłonny oddać Stolcową Górę, ale fretek nie przyjmę. Jak to mówią - kto dostaje i oddaje ten w piekle... się poniewiera.
Ale to chamstwo zwykłe jest. Co ja mam z nimi niby zrobić? Przecież nie zjem, bo się jeszcze otruję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #95 : Grudnia 31, 2014, 12:54:22 » |
|
Spokojną ewakuację zamku przerywa ryk helikopterów. Po kilku minutach na prowizorycznym lądowisku osiada pierwszy ze śmigłowców.
-Panie Młynariew! Pakuj pan dupę, manatki i lecimy!
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #96 : Grudnia 31, 2014, 03:09:24 » |
|
Z Kaer Moher wybiega Laszk z grupą domowników. Wszyscy są obładowani kuframi pełnymi kosztownych przedmiotów. -Już jestem, już jestem! Szybko, musimy to załadować. Dziękuję! A wy gdzie się pchacie? Nie dla psa kiełbasa! Młynariew wypycha służących usiłujących wsiąść do startującego śmigłowca. -Startujmy, nie ma czasu do stracenia! Obładowany złotem śmigłowiec z trudem wznosi się w powietrze. Pozostali na ziemi ludzie rozpaczliwie czepiają się maszyny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #97 : Stycznia 02, 2015, 02:50:21 » |
|
Uniżenie proszę Wielebnego o dotację w wysokości 800 tysięcy Loli na BDRW, jako iż jest to instytucja służąca wyłącznie celom i woli Dobrego Budzimira, a instytucje służące wyłącznie celom i woli Dobrego Budzimira, dobry Weerlandczyk powinien jeno wspierać
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #98 : Stycznia 02, 2015, 04:12:54 » |
|
W sumie Wielebny siedzi teraz na emigracji w Zaciborze, ale i tak cię słyszy. Dam ci te pieniążki żebyś już nie marudził.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #99 : Stycznia 02, 2015, 04:14:19 » |
|
W jakim Zaciborze? Jesteś przetrzymywany w bazie lotnictwa na południu GZ.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #100 : Stycznia 02, 2015, 04:30:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #101 : Stycznia 02, 2015, 05:20:15 » |
|
W sumie Wielebny siedzi teraz na emigracji w Zaciborze, ale i tak cię słyszy. Dam ci te pieniążki żebyś już nie marudził. W jakim Zaciborze? Jesteś przetrzymywany w bazie lotnictwa na południu GZ. Przecież Laszk podał fałszywą informację w obawie przed znalezieniem go tam przez jego wrogów z piekielnej Bialenii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #102 : Stycznia 02, 2015, 09:36:43 » |
|
Nie, po prostu od razu po wyjściu ze śmigłowca zostałem zaprowadzony do jakiegoś malutkiego pokoiku i czekam tam od środy. Nikt mi nie powiedział gdzie się znajduję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #103 : Stycznia 02, 2015, 10:44:52 » |
|
No i zepsułeś pan akcję propagandową.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #104 : Stycznia 03, 2015, 08:33:47 » |
|
Zaproszenie Ja z Bożej łaski, Arbuz Dumbledore, Mistrz Budzimirystycznego Domu religi walczącej, sługa Boży, podopieczny Arcypatriarchy, Z całego serca pragnę poinformować, iż dnia 6 stycznia, 2015 Anno Domino, odbędzie się w świeżo oddanym klasztorze uroczystość inauguracyjna przewodzonego przeze mnie bractwa, przewidziane są tańce, konkursy, biesiada, wspólne modły, i końcowa popijawa. Moja osoba reprezentująca zarząd BDRW uprzejmie prosi Laszka X diuka Młynarieva o zaszczycenie wydarzenia swoją obecnością jako kochanego wodza Weerlandu, i wielce szczodrego darczyńcy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|