Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #60 : Września 21, 2014, 12:26:27 » |
|
Laszk nie był zainteresowany małżeństwem ze mną, więc ród wymarł. Budzimirze, czy uznajemy więc Weerland jako Twoje własne terytorium?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #61 : Września 21, 2014, 12:28:11 » |
|
Niestety ale kancelaria Wielebnego potwierdza tą smutną informację. Laszk diuk Młynariew, Metropolita laszkberski i patrybowski, Królewski Wielebny Wszego Weerlandu, Pierwszy Biedaszybnik, Wielki Nauczyciel Bimbrowników, Arcyznachor, Lider Nacji, Główny Leśnik Neomezytu, Weerlandbasza, ojciec i matka wszystkich Weerlandczyków, Archimatrony, Słoneczko Południa, Łucznik Weteran, Ataman Królewskich Sił Zbrojnych dokonał dziś żywota , zastrzelony przez bialeńskich siepaczy. Oby jego dusza odnalazła spokój. Prosimy o Starszyznę o rozpisanie wyborów celem wybrania nowego przewodnika GW. Prosimy też o ogłoszenie żałoby narodowej jako że wielki i majestatyczny był to człowiek.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #62 : Września 21, 2014, 12:31:49 » |
|
Zemścijmy się za to!
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #63 : Września 21, 2014, 01:02:22 » |
|
Ciekawe jakiego sobie teraz klona zrobi. - Monde.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Griszka Otriepiew
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #64 : Września 21, 2014, 01:14:41 » |
|
No cóż, arystokracja wymiera. Czas na rządy proletariuszy, takich jak ja!
|
|
|
|
|
|
Profesor freonologii i licencjonowany operator walca drogowego
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #65 : Września 21, 2014, 01:19:40 » |
|
Proszę nie być tak pewnym siebie! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #66 : Września 21, 2014, 01:19:59 » |
|
Oo! Ktoś mądry w końcu! Pomogę wam z całych sił!
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #68 : Września 21, 2014, 02:14:15 » |
|
Kancelaria Wielebnego pragnie też przedstawić testament pana Młynariewa. Oto on:Ostatnia wola Laszka X Młynariewa
1.Ja Laszk Młynariew, niemal całkiem zdrowy na ciele i umyśle pragnę by w przypadku mojej śmierci, moim majątkiem rozporządzono w sposób następujący: -50% pieniądzy z mojego konta przelano na konto KSZ; -40% pieniędzy z mojego konta włożono na dobrą lokatę, na około 300 lat, a potem przeznaczono na renowację Laszkbergu. -10% pieniędzy z mojego konta przeznaczano na wsparcie dla nowych obywateli. -zamek Kaer Moher przekształcono w muzeum mojej skromnej osoby; -zamek Gnojnik przekazano Weerlandzkiemu Kołu Myśliwskiemu; -pałac Młynariewów w Laszkbergu przekazano KRPW; -pałac Młynariewów na Grapach przekazano mojej przyrodniej siostrze, Tarji Turunej;- -20% procent Mrocznej Korporacji zapisuję Helmutowi von Hermanowi, całą resztą niech zaopiekuję się pracownicy. Proszę by 10% rocznych zysków przekazywano na stypendia dla młodych biedaszybników i bimbrowników. -Majątek Młynariewice przekazuję pod kolektywne władanie jego pracowników; -Pałac Młynariewów w stolicy zapisuję mojemu kosztującemu potrawy; -Bartoszowi Derikorowi zapisuję Różowy Tron Młynariewów, a także kolekcję cynowych sztućców. -Ametystowi Faradobusowi zapisuję wszystkie moje długi; -Ciecieradowi Ciecielągowi oddaję pod opiekę wszystkie moje fretki; -Arbuzowi Dumbledorowi przekazuję władzę nad gminą Gnojno; -Moja Drużyna Zbrojnych ma popełnić seppuku by towarzyszyć mi w krainach nocy.
2. Mam też uwagi co do mojego pogrzebu. Chciałbym być pochowany w odmętach Morza Żywego. Na stypie mają być grane tylko i wyłącznie przeboje zespołu Kombi. Wszyscy mają się upić, ale na smutno.
Niech się stanie!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #69 : Września 21, 2014, 02:18:48 » |
|
No to fajnie - już się napiłem. Przecie religia mi zabrania się na smutno upijać, ehh.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Griszka Otriepiew
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #71 : Września 21, 2014, 09:05:51 » |
|
Wy tu sobie gadacie, a tymczasem w całym Weerlandzie szerzą się niepokoje społeczne. Niektórzy wpadają w panikę, twierdzą że nasz kraj zostanie zaatakowany, inni przepowiadają nadejście proletariackiej rewolucji. Ulicami Laszkbergu maszeruje naraz kilkanaście demonstracji. Grupy bandytów szykują się do szturmu na bogactwa zgromadzone w Kaer Moher. Drużyna Zbrojnych Laszka Młynariewa rozbiegła się po okolicy, w obawie przed realizacją testamentu Młynariewa. Także CIA nie wie do końca co ma robić. W tej sytuacji potrzeba prawdziwego przywódcy! Mam tu kilku starych znajomych, jeszcze sprzed emigracji, razem zaprowadzimy porządek!
|
|
|
|
|
|
Profesor freonologii i licencjonowany operator walca drogowego
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #72 : Września 21, 2014, 09:09:29 » |
|
Na cholerę mnie te fretki...
Tak sobie myślę, że już czas odzyskać Hockerberg. Tobiaszu, przynieś bimber z lodówki. Trzeba się przygotować.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #73 : Września 21, 2014, 09:18:02 » |
|
Na cholerę mnie te fretki...
Tak sobie myślę, że już czas odzyskać Hockerberg. Tobiaszu, przynieś bimber z lodówki. Trzeba się przygotować.
Zostało mi jeszcze tego Święconego od Kurduplystów. Ja stąd zmykam i jadę do twojego Szałasu.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|