Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #30 : Marca 12, 2014, 01:19:59 » |
|
Ja to muszę mieć! Zamawiam 6 sztuk. Ale z pługami do roztrącania dziadostwa!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #31 : Marca 13, 2014, 01:03:54 » |
|
Ja to muszę mieć! Zamawiam 6 sztuk. Ale z pługami do roztrącania dziadostwa!
Jak rozumiem chodzi Ci o : -Radiowóz opancerzony (do walki z protestującymi), mieści kierowcę i dwóch załogantów, uzbrojenie- armatka wodna i lekkie działko 15mm na gumowe pociski, cena- 25tys loli 21tys loli 6 pojazdów po 21tysloli to będzie 126tys loli, ale jest promocja, i przy zakupie 5sztuk 6 jest gratis, czyli 105tys loli, gdzie dostarczyć? Zamówienie będzie zrealizowane najpóźniej w sobotę.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #32 : Marca 13, 2014, 09:19:34 » |
|
Dostarcz do Laszkbergu. Zaraz zapłacę.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #33 : Maja 29, 2014, 09:23:30 » |
|
Kaer Moher zostaje oficjalne przekształcone w Zamek Królewski! Ja i mój dwór będziemy mogli wygodnie zarządzać stąd Weerlandem. Dawną stołówkę przekształcimy w Salę Tronową, gdzie stać będzie Różowy Tron. Przefarbujemy go jednak na czarno by bardziej kojarzył się z węglem, bogactwem Weerlandu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #34 : Czerwca 15, 2014, 09:34:40 » |
|
W takiej oto sekretnej skrytce schowam wszystkie pieniądze z konta GW. Aktualnie znajduje się tam 715 618 637 loli. Niestety 10 milionów musiałem wydać na wprowadzanie biedyzmu, formowanie armii Weerlandu itp. Aktualny stan konta to 705 618 637. Królestwo Weerlandu musi jak najszybciej stworzyć swój własny bank! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #35 : Czerwca 21, 2014, 05:39:15 » |
|
Na podwórzu Kaer Moher ląduje śmigłowiec. Wychodzi z niego nie kto inny jak Mistrz Budzimir VII, a także Korwin Kolektywicz!Dobrze się spisałeś Korwinie! Zostaniesz suto nagrodzony. Budzimirze, cieszę się z twojego powrotu. Musimy szybko omówić aktualną sytuację i dalszy plan walki z Ametystem. Aby jednak dopełnić formalności powinieneś pocałować mnie w stopę i namaścić na Króla Weerlandu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #37 : Czerwca 21, 2014, 07:09:29 » |
|
Tak to matki robią, albo żony. Albo żyndyry. Czyżbyśmy, Laszku, o czymś nie wiedzieli?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #38 : Czerwca 21, 2014, 07:41:56 » |
|
No to wystarczy jeśli namaścisz mnie na Króla. Tylko szybko, chyba nie chcesz znów trafić do lochu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #40 : Czerwca 22, 2014, 05:13:03 » |
|
Panie Derikor, a czemu Pan mówi że jest monarchosocjalistą, a jest Pan zdrajcą?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #42 : Czerwca 22, 2014, 06:02:09 » |
|
W nocy, Żanpier dobrze pamięta.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #43 : Lipca 02, 2014, 07:30:25 » |
|
Nawet Kaer Moher nie uniknęło zagłady! Pod naporem wrażych rakiet padło i źródełko bimbru i chram Kurdupli. Moja siedziba musi zostać godnie odbudowana. Uczeni z Akademii Biedaszybniczo Hutniczej przygotowali już dwa wstępne projekty. Który podoba wam się bardziej? Który będzie godniej reprezentować Weerland? pierwszy:  drugi: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #44 : Lipca 02, 2014, 07:43:47 » |
|
Wydaje mi się że bardziej by pasował drugi.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|