|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #15 : Stycznia 22, 2015, 05:44:11 » |
|
Dziękuję. Wyrok usłyszycie jutro, a może i nie usłyszycie. Czekajcie cierpliwie i kupujcie bilety na następną rozprawę!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #16 : Stycznia 22, 2015, 08:16:21 » |
|
A mowy końcowe to co?
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #17 : Stycznia 22, 2015, 08:30:51 » |
|
Uff...dobrze, że nie przyszli do MK...trochę rzeczy by znaleźli...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #18 : Stycznia 22, 2015, 09:32:42 » |
|
A to nie było to? Bzdury pan gadasz, jak karły gwałcił to też się do winy nie przyznawał...., może i jest amoralny, ale jest też tchórzem!, lęka się Królewskiej sprawiedliwości!
Jestem niewinny! Winni są pracownicy fabryki Nozz-a-li, którzy doprowadzili do wypadku, winni są funkcjonariusze CIA słabo walcząc z zarazą, winni są moi podwładni utrudniający ewakuację gubernianych funduszy, ale ja jestem świątobliwy!
Jak kto chce to niech gada, może Sąd wysłucha.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #19 : Stycznia 23, 2015, 05:52:20 » |
|
eee.... wysoki sądzie...eeeee.... Laszk, tak laszk....., no ten tego.. no to on jest winny, i tyle.
to chyba moja mowa końcowa więc można już skazywać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #20 : Stycznia 26, 2015, 08:32:38 » |
|
Stop!, Zatrzymać proces!
Ogłaszam iż wycofuje swoje haniebne i kłamliwe oskarżenie przeciwko wielebnemu, na podstawie nowo zebranych dowodów
Laszk Młynariev jest czysty jak węgiel, i całkowicie, podkreślam, całkowicie niewinny!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #21 : Stycznia 26, 2015, 09:37:33 » |
|
A co na to Wielebny?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #22 : Stycznia 26, 2015, 11:53:49 » |
|
No wspaniale, chociaż jestem oburzony próbą dyskredeme... dyskreme... dysrak... oczernienia mojej osoby! Ciekawi mnie jakie to nowe dowody zdobył Arbuz.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #23 : Stycznia 27, 2015, 12:07:45 » |
|
W takiej sytuacji zamykam rozprawę. Sprawa jednak nie może pozostać bez echa, a Lud Szlachecki powinien otrzymać nazwiska winnych i ich głowy. Wzywam oskarżyciela do złożenia dowodów w Narodowym Komisariacie ds. Wewnętrznych oraz w siedzibie służb porządkowych Guberni Weerlandzkiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|