Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« : Grudnia 29, 2014, 01:46:52 » |
|
Nie wiem czy ten temat nie był kiedyś poruszany(a możliwe, że był) ale nie chce mi się go teraz szukać na forum. Mniej więcej w czasie, kiedy postanowiłem zmienić avatar, uznałem, że stworzenie wątku zawierającego w sobie wszystkie avatary wszystkich oligarchów byłoby... no ciekawe. Przede wszystkim można by dzięki temu w pewien sposób streścić internetową historię ZSKHiW, bo niby nic nie znaczące zdjęcia często są z nią powiązane.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudnia 29, 2014, 06:09:47 » |
|
Może być, ale nie wiem czy odnalezienie wszystkich awatarów jest możliwe. Jeżeli chodzi o Arkadiusza Przejściowego to sądzę, że mógłbym wydobyć około pięciu.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudnia 29, 2014, 07:21:22 » |
|
Bardzo fajny pomysł. Ja też jakoś odszukam moje stare awatary. Problem polega tylko na obywatelach już nieaktywnych. Czy znajdziemy ich stare awatary?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudnia 29, 2014, 07:39:49 » |
|
Septimus miał bodajże dwa, Erick Monde niby też dwa, Gieorgij chyba do dwóch. Ciekawe, czy zachowały się dawne awatary Kathy...
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudnia 29, 2014, 08:50:54 » |
|
Nie posiadam moich starych rysunkowych avatarów, tych z 1 forum. Reszty poszukam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudnia 29, 2014, 09:25:47 » |
|
Jeśli nie uda się odzyskać niektórych to trudno. Logiczne jest, że część nie tylko avatarów ale graficznych zbiorów forum z czasem przepada.Znalezione avatary przyjmę może w prywatnej wiadomości, bo ich ,,dostarczanie"" na forum sprawia, że muzeum samo w sobie staje się mniej, że tak powiem, widowiskowe.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudnia 29, 2014, 09:28:48 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudnia 29, 2014, 10:41:13 » |
|
Warto by to oprawić w jakieś ładne ramki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #8 : Stycznia 06, 2015, 01:47:42 » |
|
Mogę liczyć na przysyłanie avatarów? Jak na razie żadnego nie otrzymałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #9 : Stycznia 06, 2015, 06:43:24 » |
|
Pan to byś tylko liczył, jak nie powiem kto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #10 : Stycznia 15, 2015, 11:08:23 » |
|
Mówiąc o avatarch trudno mi nie wspomnieć o Budzimirowym. Nieco się zmieniłeś.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #11 : Stycznia 18, 2015, 08:59:00 » |
|
Nowa twarz Budzimira powstała z powodu jego umowy ze Znachoratem. Widzę, że sporo Cię jednak ominęło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #12 : Stycznia 18, 2015, 10:23:31 » |
|
Ja mam jednak pewne problemy ze znalezieniem starych awatarów. Mimo to jutro postaram ci się je wysłać.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #13 : Stycznia 19, 2015, 04:28:58 » |
|
Jestem w posiadaniu 3 wersji avataru Wielkiego Sternika.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #14 : Stycznia 19, 2015, 08:01:39 » |
|
Ciekawy jest też wizerunek Sternika w zielonym mundurze. Kiedy nosił ten mundur stawał się murzynem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|