|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #165 : Grudnia 11, 2016, 02:17:04 » |
|
Ha! Półtora roku temu w kampanii wyborczej obiecywałem powrót sołtysa i co? I spełniłem swoje obientice wyborcze!
Pan Premier to jednak fachowiec jest.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #166 : Grudnia 12, 2016, 11:40:09 » |
|
A czy wy się tu czasem nie pierdolicie?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #167 : Grudnia 12, 2016, 10:25:11 » |
|
Co.jpg
W sumie nawet nie wiem za bardzo co można odpowiedzieć.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #168 : Grudnia 14, 2016, 12:19:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #169 : Grudnia 14, 2016, 02:11:37 » |
|
W ogóle Roterhirschberg mógłby wziąć przykład z Norylska i ogłosić sam siebie strefą częściowo zamkniętą, z uwagi na graniczne położenie to jest granicę z wrogim organizmem państwowym.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #170 : Grudnia 14, 2016, 10:54:43 » |
|
Wspaniały pomysł, i to jeszcze ogłoszony 2 godziny po dniu rocznicy Stanu Wojennego. Gdzie znajdę dokumenty które będą mnie ograniczać w działaniach? I czy mogę wprowadzić godzinę policyjną w celu, jak najbardziej, ochrony mieszkańców przed przemytnikami zza granicy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #171 : Grudnia 15, 2016, 01:18:25 » |
|
Sołtys jest głównodowodzącym HOMO w swojej gminie, więc przypuszczam, że możesz, nawet gdyby miało to być nieoficjalne.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #172 : Grudnia 17, 2016, 11:52:35 » |
|
Sołtys to jest król gminy, tak jak Ametyst jest król Hirschbergii i Weerlandu. Jeżeli chcesz mogę oficjalnie uczynić Cię dowódcą HOMO, ewentualnie podejmiemy wobec Roterhirschbergu stosowną uchwałę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #173 : Grudnia 20, 2016, 08:50:55 » |
|
Zastanowię się nad obiema opcjami, lecz wolałbym żeby nastąpiło to po świętach. Realioza tego okresu wciąga mnie niemiłosiernie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|