Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #60 : Października 04, 2013, 11:03:00 » |
|
To wprowadź.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #61 : Października 04, 2013, 11:18:45 » |
|
Po waszych opiniach stwierdzam że powołuję 2 i 3 Oddział Obywatelski- każdy po 500 osób, mają prawdziwą broń. Zastanawiam się nad użyciem lotnictwa.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #62 : Października 04, 2013, 11:30:37 » |
|
PMOB ma małe szanse, więc KSL jednak chyba mogłoby wziąć w tym udział. W końcu świat realny znajduje się poza ZSKHiW, więc można uznać realnych za zagrożenie zewnętrzne.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #63 : Października 05, 2013, 08:35:50 » |
|
Najlepiej żeby Laszk zdecydował.
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #64 : Października 05, 2013, 10:52:56 » |
|
Ja nie decyduję. Ja tylko proponuję. Jakie będzie rozporządzenie itd. już nie mam bezpośredniego wpływu.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #65 : Października 09, 2013, 09:03:50 » |
|
Wszyscy wojownicy z Roterhirshberg pojechali bronić Hirschbergu To idealna okazja do ofensywy budzimiryzmu. Budzimiryści z całego KGH udali się do stolicy gminy, by trochę pogwałcić i poplądrować. W najbliższym czasie zajmą Świątynię 9 Bóstw i przemianują ją na Dom Tez. 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #66 : Października 10, 2013, 06:19:03 » |
|
Mógłbym cię oskarżyć o zdradę narodu atakując teoretycznie "nas" od zaplecza. I chyba to zrobię.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #67 : Października 10, 2013, 06:22:03 » |
|
Uspokójcie się !! Dokończycie to po wojnie,jeśli ją wygramy,bo jeśli nie to żadnego z nas nie będzie bo zapewne zginiemy z rozkazu Joksymila.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #68 : Października 10, 2013, 06:26:01 » |
|
Tobiaszu. Przecież po wojnie, PRL wszystkich oskarży o zdradę. Ciebie oskarży i Ciebie i Ciebie, a nawet Ciebie.... a nie, Ciebie nie Aralczyku!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #69 : Października 10, 2013, 09:17:47 » |
|
Wszyscy Budzimiryści za to zapłacą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #70 : Października 10, 2013, 09:19:17 » |
|
Właśnie przyjechałem na swoim koniu z wściekłymi Roterhirshbergczykami, lepiej uciekajcie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #71 : Października 10, 2013, 09:23:52 » |
|
Nie pisze się posta pod postem ahahahha! Uciekliście z Hirschbergu normalnie!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Kantazo Targaryen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #72 : Października 10, 2013, 09:41:51 » |
|
Ej no tera żem się skapł, że mój syn po prostu zrejterował z posterunku. Nie tak cię wychowywałem...
|
|
|
|
|
|
(-) Komandor Kantazo Targaryen-Deithven Prezes Kopalni Hirshbergsko-Weerlandzkich Dowódca 1. Floty KFW Arcymag Królewski Kawaler Krzyża Srebrnego Orderu Wojennego Tutti Frutti Militari
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #73 : Października 10, 2013, 10:28:10 » |
|
Nie no kur*a, ratunek gminy to dezercja.... Tia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #74 : Października 11, 2013, 07:14:41 » |
|
Tak właściwie to budzimirystyczni bojownicy już się nagwałcili i naplądrowali, więc mogą uciekać. Ale jeszcze tu wrócą!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|