Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #585 : Kwietnia 29, 2015, 08:37:30 » |
|
Ostatnia w miarę ambitna dyskusja poruszana w tym wątku dotyczyła chyba wyborów samorządowych... Nie kojarzę z czym konkretnie to może się kojarzyć.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #586 : Kwietnia 29, 2015, 10:32:44 » |
|
Z samym Sternikiem rozmawialiśmy kiedyś o inwitrze.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #587 : Maja 01, 2015, 05:18:53 » |
|
O aborcji, nie inwitrze. Z pewnością jednak Wielki Sternik sprzeciwia się inwitrzu tak jak np. wielu Rotryjczyków.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #588 : Maja 25, 2015, 08:45:32 » |
|
 Wczoraj z Budzimirem wymyśliliśmy na szybko scenariusz z premierem Radkie, ja dodałem Buzka 2.0, ale Kopacz to przecież nasza Margaret i nigdy nie odda broni.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #589 : Maja 25, 2015, 02:36:32 » |
|
Szans na zmiany brak, ale pierwszy raz cieszyłem się ze zwycięstwa socjalisty.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #590 : Maja 25, 2015, 09:53:50 » |
|
Ja z kolei podchodzę do całej sprawy hazardowo i raczej będę się przymierzał do obstawiania optymalnego, jak na obecne realia, z mojej perspektywy składu parlamentu, który to pokaże czy jakkolwiek cieszyć się z wyniku prezydenckich mogę czy też nie(pomijając podejście hazardowe i patrząc na sprawę obiektywnie, wynik jest mi w sumie obojętny).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #592 : Września 10, 2015, 10:06:42 » |
|
Ja za to liczę na to, że spoty będą równie poetyckie co nazwy komitetów. Min. 15zł/h Świeckie Państwo Zus Max. 30%
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tymoteusz Faradobus
Inzucht - Prinz
Przodownik

Posłuch 1
Inzucht-Prinz
|
 |
« Odpowiedz #593 : Maja 28, 2021, 07:45:08 » |
|
Miałem taki przypadek że moje dzieci w szkole przerabiali temat mikronacji. Poszło im całkiem nieźle.
|
|
|
|
|
|
Tymoteusz Aleksy Faradobus herbu Świetlisty Jeleń Inzucht - Prinz Przewodniczący Komitetu Głównego HOMO 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #594 : Maja 28, 2021, 08:10:19 » |
|
A był tam taki Paweł?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tymoteusz Faradobus
Inzucht - Prinz
Przodownik

Posłuch 1
Inzucht-Prinz
|
 |
« Odpowiedz #595 : Maja 28, 2021, 08:11:22 » |
|
Chyba był, nie pamiętam bo to było ileż siedem lat temu.
|
|
|
|
|
|
Tymoteusz Aleksy Faradobus herbu Świetlisty Jeleń Inzucht - Prinz Przewodniczący Komitetu Głównego HOMO 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #596 : Sierpnia 03, 2021, 07:37:15 » |
|
Zauważyłem coś śmiesznego: tworząc rangi użytkowników wprowadziliśmy określenie "Aktywista" jako brzmiące tak monarchosocjalistycznie zanim ono stało się popularne w realu i nabrało w moich oczach negatywnego, banieczkowo-lewicowego wydźwięku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #597 : Sierpnia 10, 2021, 01:44:38 » |
|
Zauważyłem coś śmiesznego: tworząc rangi użytkowników wprowadziliśmy określenie "Aktywista" jako brzmiące tak monarchosocjalistycznie zanim ono stało się popularne w realu i nabrało w moich oczach negatywnego, banieczkowo-lewicowego wydźwięku.
Nie należy wstydzić się tego, że byliśmy pierwsi i nadal tego używamy. To sojowe hamerykańce to jakieś podrabiańce!
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #599 : Sierpnia 12, 2021, 12:59:05 » |
|
Jak patrzę na saldo swojego konta to czuję się jak jakiś mikronacyjny Jeff Bezos XD Premier Tysiąclecia ma tylko 76 768 razy mniej pieniędzy ode mnie. Trzeba to jakoś rozwiązać fabularnie. Jak tak patrzę, to absolutna większość z tych pieniędzy trafiła do mnie z Aryunu, także od tamtego czasu powinna chyba urosnąć tu jakoś inflacja, chyba że, faktycznie zacznę roleplayować jakiegoś oligarchę.
A będąc szczerym, to już raz planowano to jakoś rozwiązać, jednakże zachorowaliśmy wtedy wszyscy na realiozę, a dziś tamto rozwiązanie wydaje mi się być mało ciekawe.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|