|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #360 : Czerwca 22, 2013, 07:55:41 » |
|
Ja nigdy się nie zdecydowałem, pijam głównie tonik, kwas chlebowy i fantę.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #361 : Czerwca 22, 2013, 07:09:44 » |
|
Hołota zrobiła burdy na wykładzie Baumana. Całe szczęście, że policja zareagowała. Powoli zaczyna tu być jak przed wojną. 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #362 : Czerwca 23, 2013, 01:32:24 » |
|
Wcześniej pisałeś, że Hirschberg stylizujesz na Leningrad, ale teraz jest to już naprawdę widoczne. Dom Knigi, a potem Pałac Inżynieryjny mnie wzruszyły, szczególnie, że o tym ostatnim miałem prezentację ostatnio na BN(nie całkiem o nim, ale w dużej części).
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #363 : Czerwca 23, 2013, 02:50:56 » |
|
Leningrad to jedna z najcudowniejszych realnych metropolii i nie tylko Hirschberg-Arkopolis się na niego stylizuje. Pasuje mi to, że układ centrum obu miast jest trochę podobny. Inna sprawa, że przykładowo starówkę dałem sztokholmską, gdyż bardziej pasowała niż Zimnyj Dwariec.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #364 : Lipca 08, 2013, 07:39:42 » |
|
Sikorski stracił mój szacunek. Szpiegują nas, inwigilują, tworzą na naszym terytorium tajne obozy, nie znoszą wiz i kolokwialnie mówiąc mają nas gdzieś, a ten im jeszcze w tyłek włazi.
Nie rozumiem też po co SLD i Palikotowi ta szopka z Jaruzelskim. Co z tego mają?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #365 : Lipca 08, 2013, 10:36:46 » |
|
Gdzie w Polsce są tajne obozy?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #366 : Lipca 08, 2013, 12:20:42 » |
|
Gdzieś na Pomorzu sijajej z Milerem to polokowali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #367 : Lipca 22, 2013, 06:21:49 » |
|
Dlaczego wszyscy się tak podniecają tym rojal dzieckiem? Jakiś reporter w telewizorni się podniecał, że poród już tak długo trwał. Ja się 17 godzin rodziłem i patrzcie gdzie zaszedłem! Ten Angol nie ma takich szans, ale życzę mu jak najlepiej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #369 : Lipca 26, 2013, 09:58:26 » |
|
buziaki z sali plenarnej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #370 : Lipca 26, 2013, 10:07:07 » |
|
Słuszną tradycją jest, że każdy Archibokassa Parlamentu ZSKHiW odwiedza realny Sejm, aby wyśmiać obrady. Tak uczynił Budzimir, tak poczyniłem i ja. Cieszę się, że kontynuujesz tradycję.
PS. Też trafiliście na ciekawe obrady.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #371 : Lipca 27, 2013, 04:39:28 » |
|
Ale tu gorąco. Jutro tam gdzie jestem ma być 38 stopni Celsjusza. Mam nadzieję, że przynajmniej nadejdzie burza.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #372 : Lipca 27, 2013, 11:14:19 » |
|
Miejskie wi-fi we Wrocławiu zablokowało mi zskhiw, bo znalazło "nieodpowiednie frazy"
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2013, 01:18:26 wysłane przez Pansy Anclar-Swarzewska »
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #373 : Lipca 28, 2013, 04:37:07 » |
|
U mnie jest już dzisiaj 38 stopni, z tym że w cieniu.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|