|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #346 : Maja 09, 2013, 07:15:23 » |
|
Właśnie bez takich incydentów, ludzie nie dowiadują się o ruchach monarchistycznych, co można potraktować jako minus.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #348 : Maja 10, 2013, 09:15:03 » |
|
Jako że to wątek dotyczący dyskusji realnych, pozwolę sobie przerwać i pochwalić nowy, hipsterski image Króla <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #349 : Maja 10, 2013, 09:31:09 » |
|
Mogłem jednak wymyślić coś bardziej oryginalnego. Nie znalazłem żółtych kaliszów i takich jak ma ten śmieszny mecenas. Były lenonki, ale wyglądałem w nich tak sobie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #351 : Maja 10, 2013, 09:35:26 » |
|
Ależ kujonki dodają Ci uroku, a lenonki sama bym sobie z chęcią sprawiła, chociaż już jedną parę mam.
Budzimirze, żałuj:>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #352 : Maja 10, 2013, 09:41:11 » |
|
Przyzwyczajam się. W sumie w tamtych wyglądałem nie tak ładnie, ale za to mądrzej. W moim zawodzie to się liczy.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #353 : Maja 24, 2013, 07:21:28 » |
|
Jakiś czas temu szedłem sobie przez Plac Zamkowy w Warszawie i spotykałem wielu ludzi. Jedni chcieli ogłosić Jezusa Chrystusa Królem Polski, inni chcieli stworzyć Wielką Polskę Katolicką. Zainteresowali mnie ci drudzy, gdyż mieli bardzo zabawne, przypominające SA-manńskie mundurki (i jakieś dziadoskie krawaty):  Z uwagi na powyższe dziś postanowiłem przeglądać dla zabawy strony jakiś młodzieżów wszechpolskich i innych, wzorowanych na PMOB i KRPW organizacji. Oto co znalazłem:  http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fnarodowcy.net%2Fhusaria-stanela-przed-palacem-prezydenckim%2F2013%2F05%2F05%2F&h=VAQFoAy16&s=1Osobiście najbardziej zauroczyła mnie husaria.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #354 : Czerwca 08, 2013, 08:22:07 » |
|
Parteitag się zaczął w Warschau. Viele verchiedene bojówek się zjechało. Winnicki miał zabawne przemówienie. Nie wierzymy w system, który zbudowaliście w naszym kraju. Naszym kraju, bo jesteśmy Polakami. Nie Europejczykami, nie obywatelami świata, ale Polakami. (...) Gardzimy wami, politykami z łaski obcych, bogaczami z przekrętów, pustymi celebrytami Nie może być tak, że SLD zapowiada, że w Sejmie będą świętowane urodziny czerwonego mordercy Jaruzelskiego. Jeśli komuniści zdecydują się na taką hucpę, Ruch Narodowy zablokuje wszystkie wejścia do Sejmu i nie dopuści do tej żenującej imprezy Lewactwo w Polsce spod znaku "Krytyki Politycznej", spod znaku Palikota, spod znaku SLD to są poglądy, organizacje i ideologie, które z Polską i polskością nie mają nic wspólnego Polska jest i ma pozostać krajem słowiańskim i chrześcijańskim Zawisza jak zwykle pierdzielił coś o Turkach pod Wiedniem. Przy okazji zdjęcie, które podesłał Budzimir: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #356 : Czerwca 16, 2013, 10:36:05 » |
|
Dzisiaj znalazłem: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #358 : Czerwca 21, 2013, 03:16:58 » |
|
Dziwna ta nowa kokakola. Już nawet taką etykietę znalazłem, a Arkadiusza nie mogę. Na razie wystarcza mi Filip.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|