Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« : Września 17, 2014, 04:31:34 » |
|
ogłasza się powszechny nabór wśród obywateli Weerelandu. każdy kto chcę przysłużyć się naszemu wspaniałemu królestwu ma teraz szanse to zrobić. poszukiwane są dwie osoby na stanowiska prawie kandydatów na kandydatów na członków wszechkantorniczej rady obronnej Laszkebergu. do obowiązków członków owej rady należeć będzie - doradzanie wielkiemu prawie naczelnemu dowódcy na razie tylko wojsk Weerelandu a wkrótce i Hirschbergi Arbuzowi Dumbledorowi - bycie chwackim myślicielem i zarodnikiem - dbanie o nieistniejącą potęgę Kaer moher i chronienie ją swym wirtualnym życiem - dążenie do rozwoju armii - przeciwstawianie się powszechnej Budzimiryzacji, i krzewienie kultu wielkiej księgi ze śmietnika zawierającej wszystkie odpowiedzi który wkrótce powstanie przewidywane zarobki - 12 loli tygodniowo przewidywane premie- brak przewidywana satysfakcja- harda
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #1 : Września 17, 2014, 04:42:11 » |
|
Zgłaszam się!
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #2 : Września 17, 2014, 04:43:00 » |
|
Owszem, większość obywateli ignoruje rządu dzenderysta, ale wyczuwam w poście powyżej jakieś niewyżyte dziecko Trizondalu albo innej Bialenii. 
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #3 : Września 17, 2014, 04:44:23 » |
|
Owszem, większość obywateli ignoruje rządu dzenderysta, ale wyczuwam w poście powyżej jakieś niewyżyte dziecko Trizondalu albo innej Bialenii.  Chodzi o mnie? 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #4 : Września 17, 2014, 04:51:19 » |
|
przepraszam bardzo panie Siergiej, ale ja jestem nielegalnym imigrantem, Wielkim kantorniczym, szarą eminencją Laszka, wielkim królem O. i przywódcą niezależnego związku zawodowego " uczniowie technikum " zrzeszającego uczniów liceum do których nie naleęe, i mam przez to swoją godność! a pan mnie uraził żądam natychmiastowych przeprosin!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #5 : Września 17, 2014, 04:52:39 » |
|
a pan panie tobiaszu dowiesz się o wyniku rekrutacji dnia jutrzejszego gdy wszystko zostanie rozstrzygnięte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #6 : Września 17, 2014, 05:09:08 » |
|
a pan panie tobiaszu dowiesz się o wyniku rekrutacji dnia jutrzejszego gdy wszystko zostanie rozstrzygnięte
Tak jest Prawie Naczelny Generale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #7 : Września 17, 2014, 05:47:51 » |
|
Chodzi o mnie?  Oczywiście, że nie.  Wiem, że ZSKHiW słynie z takiego humoru i wszechobecnej pożogi, ale to jest przesada.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #9 : Września 17, 2014, 06:17:39 » |
|
Jasna sprawa. Mistrzu, mam nadzieję, że masz wystarczającą ilość many na klątwę. Gdzie jest Strzegłob, do cholery? To był wzór dla nowych obywateli!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Września 17, 2014, 06:22:29 wysłane przez Siergiej Makłow vel Sterlicht »
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #10 : Września 17, 2014, 06:27:29 » |
|
przepraszam bardzo ale wielki kult wielkiej księgi z odpowiedziami będzie miał odpowiedź na każdą klątwe z racji swojej doktryny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : Września 17, 2014, 06:47:51 » |
|
Precz z Budzimiryzmem! Precz z Socjalizmem! Niech żyje trzecia opcja!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #12 : Września 17, 2014, 06:49:41 » |
|
Taaak!, Niech żyje trzecia opcja! Niech żyje wielka księga ze śmietnika!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #13 : Września 17, 2014, 06:54:55 » |
|
jesteś waćpan przedwcześnie przyjęty panie Richtoffen !, ogłaszam cie wielkim arcykapłanem wielkiej księgi z odpowiedziami i wielkim małokantorniczym armii sakramentalnego podziemnego Weerelandu. wspólnie. mordami i gwałtami, przejmiemy władzę w Laszkbergu{ o ile Laszk do nas nie dołączy} i przemienimy Weereland w państwo księgowe. ku chwale!,ja zaś od dziś jestem Wielkim Wielkokantorniczym najwyższym zwierzchnikiem wielkiej księgi i przyjmuje święte imię Arbuz Apolonius del pedro 1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #14 : Września 17, 2014, 06:59:06 » |
|
wspólnie. mordami i gwałtami, przejmiemy władzę w Laszkbergu Jak za starych, dobrych czasów. przemienimy Weereland w państwo księgowe Oczywiście chodzi towarzyszowi o zbudowanie księgarni i bibliotek? W Weerlandzie nie umieją czytać :/ Arbuz Apolonius del pedro 1 Wspaniale! Stwórzmy Wspólnotę Korony Arbuzów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|