Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Moderator
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #210 : Kwietnia 26, 2014, 09:34:37 » |
|
Cały we krwi Helmut odpowiada: Jakieś chopy nas napadły.Mówiłem Ci żebyś zostawił tą snopowiązałkę,ona nie była nasza.No i się zaczęło...widłami nas gonili!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #211 : Kwietnia 26, 2014, 09:43:01 » |
|
Ja już nie pamiętam, ten chmiel co rośnie wokół zamku mocny jest. Lepiej mnie odwiąż a nie.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Moderator
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #212 : Kwietnia 26, 2014, 09:44:41 » |
|
Dobra już.Idziemy do zamku,zmyjemy z siebie krew i jedziemy do Budzimira.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #213 : Kwietnia 26, 2014, 09:50:19 » |
|
Ja tego tak nie zostawię, bierz broń.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Moderator
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #214 : Kwietnia 26, 2014, 09:56:56 » |
|
Chodź do zamku,później się z nimi rozprawimy.Może jakieś nowe skillsy będziemy mieć? Jak Książę Persji! No chodź,Budzimir przecież na nas czeka...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sergjos Dimitrosigos
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #215 : Kwietnia 27, 2014, 05:00:52 » |
|
Trzeba szybko rozprawić się z tymi podłymi gangami. Nie może w naszej socjalistycznej Ojczyźnie funkcjonować bezprawie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #216 : Kwietnia 27, 2014, 05:05:14 » |
|
Wydaje mi się że jeszcze pan nie może nazwać tego kraju Ojczyzną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #218 : Kwietnia 27, 2014, 05:12:36 » |
|
Ma towarzysz rację, ja tylko stwierdziłem fakty. A co do HOMO to... ten tego... to fabularne zdarzenie moje i Helmutta, HOMO by zepsuło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Moderator
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #219 : Maja 16, 2014, 03:45:13 » |
|
Drodzy obywatele,drogie obywatelki, pod naporem tutejszej ludności i po pierwszym zgromadzeniu gminnym ogłaszam,że z dniem dzisiejszym zostaje ogłoszona Deklaracja Niezależności Gminy Kaltvodka. Z tego dokumentu wynika, że gmina nasza od dnia dzisiejszego staje się samodzielnym państwem- Księstwem Kaltvodki.Władzę na terenie księstwa powierzamy Harnasiowi.
Także informujemy, że Harnasiem jest Helmut von Hermann
Podpis: Gminne Zgromadzenie Ludowe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Moderator
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #220 : Maja 16, 2014, 04:15:33 » |
|
Chwilę po ogłoszeniu Deklaracji Niezależności Gminy Kaltvodka obywatele i obywatelki zaczęli budować umocnienia na terenie całej gminy całego Księstwa. Wokół Miasta Kaltvodka już za kilkanaście godzin będzie oto taka fosa z krwiożerczymi myszami:  Obywatele pracujący nad innymi umocnieniami: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #221 : Maja 16, 2014, 04:27:22 » |
|
Chwała wolnej Kaltvodce!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Helmut von Hermann
Moderator
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #222 : Maja 16, 2014, 04:30:52 » |
|
Niech żyje Król Ametyst! Chwała Harnasiowi Helmutowi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Moderator
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #223 : Maja 16, 2014, 07:30:12 » |
|
-Ludzie ludzie! Trzeba bronić Grabben! -A czemu?Co się stało się? -Weerlandczycy! To się stało! Są w Grabben! -Spokojnie.Helmucie,wytłumacz wszystko na spokojnie... -Więc tak.Moi przyjaciele z Grabben przysyłali mi sms'a. Jest w nim napisane,że w Grabben jest 100 żołnierzy i 3 czołgi... -Zajmę się tym przyjacielu.Załatw mi jakiś transport i pojadę. -Dobrze,masz mojego konia i pędź jak najszybciej.Na miejscu udaj się Hieronima Steina.Często dorabia sobie u Drogodziada. Człowiek rozmawiający z Helmutem nie rozmyślał długo.Wsiadł na konia i pojechał w stronę Grabben.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Moderator
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #224 : Maja 28, 2014, 06:52:58 » |
|
Dzisiejszego dnia, o godzinie 14:00 Harnaś Helmut von Hermann ogłosił swe 'orędzie'
Kaltvodka,28-05-2014r. Towarzysze,Towarzyszki! Z dniem dzisiejszym chciałbym ogłosić, że gmina Księstwo Kaltvodka zaczęła dozbrajać swe ludowe oddziały.W skład każdego oddziału będzie wchodził każdy obywatel Księstwa.Jeśli jakieś nieprzyjacielskie siły przekroczą granicę z naszym Księstwem zostanie uruchomiony sygnał, na który każdy obywatel jest zobowiązany przystąpić do Okręgowego Punktu Poboru. OPP będzie się mieściło przy najważniejszym miejscu w danej miejscowości. Podpisano: Harnaś Helmut von Hermann
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|