Radogost Radziwil
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« : Maja 27, 2014, 10:11:21 » |
|
Witam Towarzyszy z tej strony Pan Dr Radogost Drogomysł Radziwil. Za pewne są osoby które jeszcze mnie pamiętają z Republiki Ludowej Siedmiogrodu.
|
|
|
|
|
|
Pan Dr Radogost Drogomysł Radziwil, Kapitan wojsk powietrznodesantowych z Republiki Ludowej Siedmiogrodu Dr stosunków międzymikronacyjnych Szlachcic, przedsiębiorca i polityk
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maja 27, 2014, 10:13:55 » |
|
Siemano
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
Radogost Radziwil
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maja 27, 2014, 10:18:59 » |
|
Widzę, że od mojej ostatniej wizyty sprzed lat wiele się tutaj pozmieniało...
|
|
|
|
|
|
Pan Dr Radogost Drogomysł Radziwil, Kapitan wojsk powietrznodesantowych z Republiki Ludowej Siedmiogrodu Dr stosunków międzymikronacyjnych Szlachcic, przedsiębiorca i polityk
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maja 27, 2014, 12:11:32 » |
|
Witaj towarzyszu! 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maja 27, 2014, 01:02:35 » |
|
Witaj i tutaj, Towarzyszu. 
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maja 27, 2014, 01:37:22 » |
|
Mam nadzieję, że wesprzesz pan prawdziwą władzę.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
Strzegłob Bieńbor
Sołtys
Mieszkaniec
Posłuch 0
Stim - Eugene Zain
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maja 27, 2014, 02:56:55 » |
|
Dzień dobry, Towarzyszu! Mam nadzieję, że odwiedzi Towarzysz Weerland, w końcu dawno w nim Towarzysz nie był - a zaświadczam, że dobre czasy się Wam przypomną, bo Weerland jest jaki był. Pełna stabilizacja i w ogóle. Hutnicza Poręba zaprasza.
|
|
|
|
|
|
- Sołtys gminy Hutnicza Poręba, - Królewski Namiestnik Weerlandu, - Członek Starszyzny Weerlandzkiej. 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maja 27, 2014, 08:11:10 » |
|
Witajcie Towarzyszu! mam nadzieję, że nie wydarzyło się Towarzyszowi nic ,,nieprzyjemnego", mimo że trwa wona domowa.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|