|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #15 : Maja 12, 2014, 05:47:35 » |
|
Jest na odwrocie fotografii.
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maja 12, 2014, 05:51:35 » |
|
Teraz wierzę.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maja 12, 2014, 07:01:59 » |
|
Kolejne "wydarzenie fabularne". Ja królowi na słowo już nie wierzę. Pewnie ten nowy Amek to "przebrany" król nic innego. Nie wiem jak to zrobisz Arku, ale masz pewne obowiązki w Aralii
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maja 12, 2014, 07:03:46 » |
|
I gdzie teraz Monde ze swoimi teoriami spiskowymi, no gdzie?!
Kolejne "wydarzenie fabularne". Ja królowi na słowo już nie wierzę. Pewnie ten nowy Amek to "przebrany" król nic innego. Nie wiem jak to zrobisz Arku, ale masz pewne obowiązki w Aralii
Przecież Król nie żyje.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maja 12, 2014, 07:16:17 » |
|
Mogę zapewnić, że Arkadiusz nie powróci już jako postać.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maja 13, 2014, 12:34:10 » |
|
A tylko chwilę mnie nie było...
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maja 13, 2014, 04:49:06 » |
|
Republika Bialeńska składa najszczersze kondolencje z okazji śmierci Jego Królewskiej Mości Arkadiusza II Filipa, wybitnego męża stanu, jednej z najwybitniejszych postaci w polskim mikroświecie. To dla mnie wielki szok i straszna informacja. Życzę Socjalistycznemu Królestwu pomyślnej elekcji nowego króla oraz powrotu do normalności.
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maja 13, 2014, 04:49:58 » |
|
Królestwa nie będzie! Niech żyje ludowa władza!
<ludzie unoszą Kałasznikowy do góry i zaczynają strzelać w niebo wznosząc dzikie okrzyki>
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maja 13, 2014, 04:53:44 » |
|
Niech żyje władza Proletariatu!
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maja 14, 2014, 12:58:07 » |
|
Mogę zapewnić, że Arkadiusz nie powróci już jako postać.
A jako co? Arek nie wygłupiaj się, bo Ci nie uwierzę.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maja 14, 2014, 01:00:45 » |
|
Naprawdę, decyzję o zmianie postaci podjąłem już jakiś czas temu i nie mam zamiaru bawić się w jakieś wskrzeszania. Poza tym nie jestem pierwszy, gdyż w ZSKHiW już kilka osób zmieniało tożsamość.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maja 14, 2014, 03:50:19 » |
|
Teraz Monde pewnie dozna olśnienia że Ramon to Helmutt, Pansy to Katha a Arek to Ametyst, brawo za spostrzegawczość.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|