Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #15 : Kwietnia 14, 2014, 09:00:47 » |
|
Dobra, ryzykujemy. Jeżeli nic nie będzie to jadę nad Morze Żywe - ostoja dla melanżowiczów.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #16 : Kwietnia 14, 2014, 09:03:38 » |
|
To idziemy,pierw ja,a później ty. Żeby nie było domysłów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #17 : Kwietnia 14, 2014, 09:17:03 » |
|
Bierz wódę i spieprzamy. Czekam w samochodzie przed pałacem, ładuj procenty do bagażnika i jedziemy nad Morze Żywe, bo się sezon niedługo zaczyna. Nad ranem powinniśmy być już na miejscu. Tylko szybko! Pomogę ci znieść skrzynie z wódą do auta.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #18 : Kwietnia 14, 2014, 10:03:26 » |
|
Ej ej! Ja też chcę, mam wino furlandzkie.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #19 : Kwietnia 15, 2014, 05:58:20 » |
|
Mamy lepsze,Siergieju jedziem tam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Kwietnia 17, 2014, 08:35:54 » |
|
Proponowałbym pisać w wątku Pałac Wettinów w Butz, aby nabić KGH trochę postów.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Kwietnia 21, 2014, 05:04:50 » |
|
W takim razie urządzimy to w Tronowej. Wróciłem i przez kilka dni nie zamierzam wybywać.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipca 20, 2014, 10:27:44 » |
|
Pragnę przypomnieć, że jakby Arek byłby mi wierny, to tego cyrku z umieraniem by nie było.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|