Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« : Stycznia 30, 2014, 01:24:56 » |
|
Jak tylko Arakna wróci do portu zaczniemy organizację drugiej wyprawy. Tym razem pomoże nam Straż Przybrzeżna. Zabierze na pokład NEMO, popłynie na Golt Holt, a tam spuści do wody, a po wykonaniu badań zabierze nas z powrotem na ląd. Wyprawa planowana jest na 8lutego.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 30, 2014, 09:30:37 » |
|
Mam nadzieję, że znajdziecie w tej głębinie idealne warunki dla ludzkiego życia. Wtedy będziemy mogli wyeksmitować tam wszystkich Hirschbergów i raz na zawsze zapobiec konfliktom etnicznym w ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Stycznia 30, 2014, 09:33:26 » |
|
Również życzę powodzenia. ha! nie powiedziałem, że to Weerlandczyków powinno się tam wysłać! Widzicie jaki jestem tolerancyjny i jak unikam niepotrzebnych kłótni? Widzicie?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 31, 2014, 03:35:19 wysłane przez Erick Monde »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #3 : Stycznia 30, 2014, 09:42:13 » |
|
Ja to bym tam wysłał wszystkich Aralczyków.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Stycznia 30, 2014, 11:02:29 » |
|
Ta Twoja aralofobia jest podejrzana. Wszyscy powinniśmy nienawidzić kogoś obcego, aby się nie kłócić w kraju.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #5 : Stycznia 31, 2014, 03:39:26 » |
|
Również życzę powodzenia. ha! nie powiedziałem, że to Weerlandczyków powinno się tam wysłać! Widzicie jaki jestem tolerancyjny i jak unikam niepotrzebnych kłótni? Widzicie?
Tak, widzimy. Ja to bym tam wysłał wszystkich Aralczyków. Stąpasz po kruchym lodzie Tobiaszu. Na aralskim uniwersytecie grozić Aralczykom.... OJ!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #6 : Stycznia 31, 2014, 04:53:17 » |
|
Ale to nie była groźba tylko dobrotliwa propozycja. Któż by nie chciał mieszkać w takiej fajnej głębinie?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Stycznia 31, 2014, 09:02:41 » |
|
W przyszłości może można by było Nautilusem w takie miejsca pływać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #8 : Stycznia 31, 2014, 11:15:02 » |
|
Tego bym nie robił. Jeszcze zatonie, a przecież ciało Ramona jest zbyt cenne aby je stracić.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lutego 02, 2014, 07:28:12 » |
|
I tak będzie w mauzoleum w Hirschbergu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lutego 02, 2014, 07:38:22 » |
|
Ale Nautulius też miał stać w mauzoleum, jak dobrze pamiętam.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lutego 02, 2014, 07:43:47 » |
|
Nautilus miał być mauzoleum,ale Jaśnie Panujący Król zrobił projekt nowego mauzoleum,Ramon będzie w Nautilusie tylko w dzień Ramona.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lutego 02, 2014, 07:57:00 » |
|
Cały czas wydaje mi się, że miało to być mauzoleum w mauzoleum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lutego 02, 2014, 08:02:03 » |
|
Nie,miałem sen,w którym Ramon mi mówił że Nautilus miał być mauzoleum i miał pływać po oceanach ze swą załogą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lutego 03, 2014, 04:09:42 » |
|
A ja myślałem, że to hirschberski uniwersytet...
|
|
|
|
|
|
Wspaniały Książę Ametyst Faradobus Prawowity Następca Tronu Wszej Hirschbergii
|
|
|
|