|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Listopada 18, 2013, 09:52:47 » |
|
To te dzieci to prawda? Ja myślałem, że udawałaś poród!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopada 18, 2013, 09:55:38 » |
|
Te dzieci to Wettinowie? Ile lat ma najstarsza córka? Rodziny szlacheckie mógłby się połączyć  tym bardziej że jestem następcą tronu Aryunu.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopada 18, 2013, 09:57:24 » |
|
A ja jestem szeroko szanowanym przedsiębiorcą i też chcę wejść w królewski mariaż(nie wiem czy dokładnie o to mi chodzi  )
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopada 18, 2013, 09:58:05 » |
|
Najpierw to ja muszę wiedzieć jakie one skończyły studia. Potem zastanowię się kogo chcę poznać.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopada 18, 2013, 10:04:22 » |
|
Mają jakieś dwa i pół roku każde i dopiero całki liczą, daj im Królu i Tobiaszu trochę wytchnienia. To jednojajowe sześcioraczki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopada 18, 2013, 10:08:06 » |
|
Jak całki to wdają się w ojca. Zaniedługo na studia pójdą. A to same córki?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopada 18, 2013, 10:08:48 » |
|
Tego liczenia to bym ich oduczył. Jeszcze na jakieś ABH pójdą i się stoczą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopada 18, 2013, 10:14:09 » |
|
Tak, ale jak już weźmiesz, to nie oddawaj, bo jeszcze nie wiem która jest która.
Czy ojciec chce nauczać dzieci?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopada 18, 2013, 10:42:06 » |
|
Zrobił się bałagan w zapisach, zatem go zniosłem. Czy ojciec chce nauczać dzieci? Zaraz... one są moimi dziećmi to ja... no tak, jestem dla nich tak jakby ojcem. Nauczać... chemii?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopada 18, 2013, 10:55:12 » |
|
Możesz im opowiadać suchary, uwielbiają to!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopada 19, 2013, 07:36:29 » |
|
Jak ta banda się w ogóle nazywa? Mają jakieś imiona? Gdzie to obecnie jest przebywa wszystko? Wkrótce będą miały kolegę. Znów się wygadałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopada 19, 2013, 09:03:50 » |
|
Powinniście ochrzcić je mianem "Wijowych Bękarcic". Wiecie, to takie nawiązanie do Pieśni Lodu i Ognia. A poza tym to powinniście je oddać je na wychowanie do kogoś kto ma podejście do dzieci np. Ericka Mondego.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopada 19, 2013, 09:12:40 » |
|
No muszę się tu wtrącić,to już ja lepiej wychowuję dzieci niż on.Jak ja się zajmuję dziećmi to nigdy nie jest tak że płaczą(no chyba że podczas zabawy się wywrócą,ale to jest bardzo rzadko).Ja umiem zabawić dzieci,umiem opowiadać ciekawie historyjki i wiele innych.Dlatego to ja powinienem je wychowywać.
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #13 : Listopada 19, 2013, 09:39:10 » |
|
Można oddać innej rodzinie szlacheckiej (czyt. Targaryen-Deithven) na nauki, co było często spotykane.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopada 19, 2013, 09:41:21 » |
|
Moja rodzina słynie w operowaniu bardzo dobrze językiem,między innymi nauczą się szybko docinek by miały poczucie własnej wartości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|