|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« : Listopada 17, 2013, 03:55:22 » |
|
I co Królu?? I co! Wszyscy myśleliście, że umarłam! Śmierć to stan przejściowy?? Hahaha, a może nie umarłam nigdy!! Czasami trzeba zrzucić starą powłokę.. Wiesz co mam na myśli!
I co Królu? Gdzie mój majątek? Gdzie Nowy Weerland? GDZIE MOJE POSIADŁOŚCI, KTÓRE ZAGARNĄŁEŚ!? Myślisz że tak sobie możesz igrać ze mną?
Nie zapomniałam Ci niczego! Potworze, okropny zdrajco, kochanku niestały! Oby ludzie nigdy nie wybaczyli Ci zła, które im codziennie wyrządzasz! Twarzy plugawa! Jak, JAK CI TERAZ?
Ty, który potrafiłeś obsypać laurami a potem zniszczyć, na Twoich rękach jest krew, a nie na moich! I co mi teraz powiesz? Wracam, tak, wracam teraz, siłą odbiorę wszystko, co zabrały Twoje brudne ręce!
Czekam...
Czekam!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopada 17, 2013, 04:06:40 » |
|
Co to za pani jest ??
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopada 17, 2013, 04:28:39 » |
|
Mistrzu! *pada do stóp* Zaszczytem jest, że mówisz do mnie.. Każde Twoje słowo będzie dla mnie ważnym.. Szczególnie jeśli.. Przeciw niemu!! Hańba Królowi, Hańba Wettynom, hańba Farodobusom!
A panie Ramonie... Jam jest Katha Joanna de Vill, księżna tego kraju i pani na Nowym Weerlandzie. Zniszczona i pohańbiona! Ale wracam... Wracam i odzyskam, co moje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopada 17, 2013, 04:37:56 » |
|
Ej, to PRL miało mniejszości miały rozpocząć bunty a nie jakaś Weerlandka. Skończy jak Górski Pierdolec.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopada 17, 2013, 04:40:31 » |
|
A skąd pewność, że to prawdziwa Katha, a nie jakaś Hirschberska prowokacja? Musisz dać jakiś dowód wierności weerlandzkim ideałom.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopada 17, 2013, 04:43:22 » |
|
Kim jest ten dzieciak, który nie szanuje lepszych od siebie? Podejdź no, bękarcie Arkadiusza..
Jakiego dowodu pragniesz? Mam tylko ten nóż i kilka starych kartek.. "Od JKM do Jego najpiękniejszej" HAŃBA!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopada 17, 2013, 05:13:48 » |
|
Dzieci Czwartego Forum nie wiedzą z kim mają do czynienia, wydaje im się, że to są żarty. To jest Katha Joanna de Vill zwana też Katem Apfelisnel! Dziś na tej wyspie nie ma żadnego cywilizowanego życia! Z nią żartów nie ma!
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopada 17, 2013, 05:18:42 » |
|
Kolejne fikcyjne konto?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopada 17, 2013, 05:21:06 » |
|
Nie. Prawdziwe konto.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopada 17, 2013, 05:24:10 » |
|
Już nawet wrócić z pie...yyy..impetem nie można!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopada 17, 2013, 05:25:11 » |
|
Nie psujcie? Ja wiem, kim jest Katha i tylko informuję, że jest prawdziwa. A tak, wracając do fabularnej części, to skarlałe od germańskiego wpływu! ?!?!?!?! Ja Wam dam skarlałe. Nie zdajecie sobie sprawy z potencjału German. Sami widzicie, że GZ rozwija się najintensywniej, dzięki pracowitości German.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #13 : Listopada 17, 2013, 05:46:31 » |
|
Katha,będziesz coś chciała to zwróć się do mnie.Ma skromna osoba na pewno Ci pomoże(ale nie zabiję nikogo ani niczego).
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopada 17, 2013, 05:58:01 » |
|
Ramonie!! Czy nazwa gminy, którą rządzisz, jest powiązana z zawartością Twojej piwnicy? Jeśli tak.. Zaprowadź mnie tam!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|