|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #30 : Listopada 21, 2013, 10:49:47 » |
|
Podtrzymuję pytania. Świadka proszę w miarę możliwości o ewentualne dowody w sprawie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #31 : Listopada 21, 2013, 11:15:20 » |
|
Owszem. Oskarżony Bartosz Derikor sam doprowadził mnie, jak i tam obecnych do odurzenia chloroformem.
Wiem.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #32 : Listopada 21, 2013, 11:19:07 » |
|
Czas na pytania do niedzieli. Do piętnastej 45.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #33 : Listopada 25, 2013, 05:09:48 » |
|
Koniec przesłuchania. Sąd udziela głosu oskarżonemu. TO znaczy jednemu oskarżonemu, to znaczy się Człowiekowi-Koniowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #34 : Listopada 25, 2013, 05:36:47 » |
|
Ja, niski uzurpatorski sędzio, jestem w przeciwieństwie do sędziego człowiekiem światłym. Karierowiczem konformistą myślącym wyłącznie o pięciu się w górę. Ten kraj jest, za przeproszeniem rolniczym zadupiem z minimalnym udziałem prymitywnego przemysłu ciężkiego. Ludzie żyją z dnia na dzień, a szczytem ich marzeń jest się porządnie uchlać i nie mieć z rana kaca. Dlatego potrzebujecie takich jak ja, jednostek rozwojowych dla których odpowiedni plan na przyszłość jest gwarantem sukcesu. Bez osób takich jak ja wciąż byście tkwili w przeszłości, a na huk broni palnej uciekalibyście niczym Dzicy dzisiaj. Joksymil i nasz wielki sojusznik Stany Zjednoczone mogli zapewnić nam wszystkim świetlaną przyszłość niczym w jakimś porządnym s-f, Falloucie dajmy na to. Niestety tępe wieśniaki oderwane od pługa jakimi jesteście Wy wszyscy zaprzepaściły tę szansę. Jest jednak nadzieja, a imię jej Prabudzimił, skromnie dodam ja. Wiem jak działał portal, potrafię go odtworzyć, znam też technologie nie z tego świata. Wiecie co to jest tokamak, Appalachy? A ja wiem to i wiele więcej. Dajcie mi wolność, bogactwo i przywileje do doprowadzę ten kraj do sukcesu! To by było na tyle.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #35 : Listopada 25, 2013, 05:42:59 » |
|
Co za bełkot. Jedna czwarta grzywy w ramach kary porządkowej!
Kilku milicjantów przytrzymuje Człowieka-Kona. Jeden z nich odcina kawałek grzywy i podaje sędziemu.
Gdzie mi z tym! Połóż pan gdziendziej. Dobrze, czy są jakieś pytania do oskarżonego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #36 : Listopada 25, 2013, 06:08:59 » |
|
Czy chce oskarżony usprawiedliwić zniszczenie stolicy i spowodowanie śmierci wielu przedstawicieli Ludu Szlacheckiego ambicjami, aby odsunąć ludzi od alkoholu i zastąpieniem go inteligentnymi rozrywkami i czymś rozwojowym? To okropne. Za sam zamiar powinna zostać wymierzona kara.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #38 : Listopada 25, 2013, 06:56:08 » |
|
Jak oskarżony wytłumaczy kradzież pieniędzy rządowych, co było pierwszym udokumentowanym działaniem oskarżonego na szkodę państwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #40 : Listopada 25, 2013, 07:13:24 » |
|
Co za skandal. To znaczy, czy są jeszcze jakieś pytania do oskarżonego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #41 : Listopada 25, 2013, 07:17:41 » |
|
Nie mam pytań.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #42 : Listopada 25, 2013, 07:26:46 » |
|
Ja mam jedno pytanie do oskarżonego, jako że jestem zwykłym obserwatorem na ławce gdzieś w sali to może być poza procesem. Czyli twierdzi WE że działał pan w trosce o państwo?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #44 : Listopada 25, 2013, 08:36:45 » |
|
"Oni"? O kim WE mówi?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|