|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #496 : Stycznia 30, 2013, 08:44:15 » |
|
Zależy, ja zainteresowałem się ZSKHiW dzięki temu, że król o nim dużo opowiadał, a zostałem bo takie rzeczy mnie interesują. Mam kilku znajomych, którzy również mogliby się zainteresować v-światem ale nie wiem jak u nich byłoby z czasem na to żeby się udzielać.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #497 : Stycznia 31, 2013, 11:41:37 » |
|
Musimy reklamować ZSKHiW na polskich serwerach Warbanda! Warband jest odpowiedzią na wszystko!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #498 : Stycznia 31, 2013, 12:57:38 » |
|
To będziemy się śmiać z tych, którzy będą chcieli "grać w ZSKHiW". A tak w ogóle to dlaczego rozmawiamy o tym w siedzibie naszej armii?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #499 : Stycznia 31, 2013, 02:35:47 » |
|
Za przeproszenie kolega Ciecierad jest virtualnym laikiem. A sytuację najlepiej załatwić tak, żeby stan wojenny obwołać tylko na terenie GB.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #500 : Stycznia 31, 2013, 02:42:40 » |
|
No i co z tego, że jest laikiem? Szybko się uczy. A stan wojenny odwołałem acz w Bździszewie utrzymałem.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #501 : Stycznia 31, 2013, 03:50:04 » |
|
Jestem wirtualnym laikiem, jednak nie widzę jakiegoś szczególnego związku z tematem jeśli o to chodzi.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #502 : Lutego 01, 2013, 06:09:17 » |
|
Czy nikt nie ma nic przeciw reformie floty jaką przedstawiłem? Szkoda, że dowódca floty zniknął.
Przy okazji chciałbym prosić o raport ze zwalczania niedobitków w Bździszewie oraz ws. obozów jenieckich.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #503 : Lutego 02, 2013, 11:24:15 » |
|
W Bździszewie spokojnie. Grupy A, B i C zmierzają w kierunku Bździszewa (miasta) po drodze nie natrafiają na żaden opór nieprzyjaciela. Gdy zatrzymają się 5km przed stolicą będą stacjonować przy rzece, tak by flota w razie czego mogła zabrać ich na HMS Brend gdy tylko nie będą już potrzebni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #504 : Lutego 02, 2013, 11:28:18 » |
|
Oni nigdy nie byli potrzebni. Dokonali kilku rzezi ludności cywilnej i tyle.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #505 : Lutego 02, 2013, 11:51:56 » |
|
Napotkano na jakiś niedobitków? W razie czego polecam odtransportowanie ich do ośrodka internowania w Bagnie. Proszę zważyć także na fakt, że Bździszewo zostało wyzwolone. Stamtąd można zorganizować transport jeńców.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #506 : Lutego 02, 2013, 04:11:31 » |
|
Ja podczas walk wziąłem kilkuset wrażych wojowników w jasyr. Co z nimi zrobić? Zgodnie z tradycją powinni popracować trochę w dobrach tego kto ich pojmał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #507 : Lutego 02, 2013, 04:18:58 » |
|
Zorganizuj w Laszkbergu obóz jeniecki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #508 : Lutego 03, 2013, 01:20:41 » |
|
Jak ewakuacja BH? Przy okazji chciałbym prosić dowódcę Floty o opinie ws. planów redukcji liczby okrętów. Szczegóły przedstawiłem w siedzibie KFW.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #509 : Lutego 04, 2013, 02:12:50 » |
|
BH są gotowe do ewakuacji, jakby ktoś posłał jakąś łódź po Rzeżusze, i "podrzucił" chłopaków na HMS BREND byłoby miło...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|